2777
2789
عنوان

کرونا

190 بازدید | 20 پست

سلام صبحتون بخیر

من و شوهرم از دیشب علائم کرونا داریم یه بچه کوچیکم دارم شوهرم مشکل ریوی هم داره😞😞

من علائمم سر درد بدن درد تب و لرز گلو درد

شوهرم تب و لرز بدن درد درد شدید قفسه سینه

لطفا بگید خودمون بریم بیمارستان یا زنگ بزنیم اورژانس؟؟

انقدر درد بدیه نه میشه بچه رو جایی بزاریم نه میشه بگیم کسی بیاد خودم حالم خرابه ولی شوهرم مشکل ریوی داره دارم دق میکنم

انشاالله خدا زودتر شفاتون بده . همسرت هرچی سریع تر بره دکترتا حاد نشده خودتم مایعات فراوان بخور&nb ...

ممنون عزیزم حالم خیلی بده هم جسمی هم روحی

نمیدونم زنگ بزنیم اورژانس یا خودمون بریم بیمارستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابیمارستان اول برین ازمایش بدین....خودتونم قرنطینه کنین ومایعات فراوان بخورین

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
شوهرم مشکل ریوی داره خیلی میترسیم یه بار بی ماسک جایی نرفتیم اینم نتیجه ش

حالابرین ازمایش بدین انشاالله خیره چیزی نیس

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ممنون عزیزم حالم خیلی بده هم جسمی هم روحی نمیدونم زنگ بزنیم اورژانس یا خودمون بریم بیمارستان

مطمئنی کروناست شاید سرما خوردید ؟ همسرت بره دکتر از نظر من تست بده مشکل ریوی داره زودتر اقدام کنید .ماسک بزن ب بچت نزدیک نشو دستکش بپوش الهییی سخته خیلی .دعا میکنم زودتر خوب بشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون عزیزم دعا کنید😞😞

ممکنه کرونانباشه عزیزم یه ویروس دیگه هم هس علائمش مث کروناس

واسه خودم میشه شوهرم مشکل ریوی داره😞 نمیدونم چیکار کنم اورژانس زنگ بزنیم یا خودمون بریم

حالا همسرت و خودت برین دکتر فعلا بیمارستان نیاز نیست شاید کرونا نباشه گلم ...بیمارستان که اینطوری قبول نمیکنه ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود