من و ی اقایی باهم ۶ماهه ک درارتباطیم و ازاول قصدمون ازدواج بوده اوایل رابطه این اقا همش میگفت ک باید منوببینه تاازمن مطمعن بشه وبعد باخانوادش درمیون بذاره چون ی شخصیت جدی توخانوادش داره و بقول خودش دوست نداشته خراب بشه وقتی من ازانتخابم مطمعن نباشم یا خانوادم مخالفت کنن،خلاصه ما همو دیدیم وقبل اون من بهش گفته بودم ک اخلاقش برام مهمه وبرای ظاهرزیاد سخت گیر نیستم
🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَنقَلبِـ مَنروحِـ مَن" یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه هستی که اینگونه تمامـ مرا به تلاطمـ در آوردی؟!....{حُـــــسیـن(ع)}مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍
مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
میدونم منو میخاد ودوستم داره،اما میخام بدونم من الان باید چجوری رفتار کنم بهش چی بگم ک تکلیف رابطمونو مشخص کنه ک اهل راضی کردن خانوادش هس یا ن با ی حرف خواهرش میخاد بیخیال بشع،بنظرتون چجوری عنوان کنم ک ب خودشم بیاد بفهمه باید ب فک بشه اخه خونسرده خیلیی