2777
2789
عنوان

به نظرتون بی ادبی کردم؟

204 بازدید | 14 پست

قرار بود من چندتا بالشت درست کنم برای مهمون قرار بود بدم بیرون برام درس کنم.بعد مادر شوهرمم می‌گفت چراببری بیرون بیا خودمون درس کنیم منم با دوتا بچه کوچیک واقعا وقت نمی‌کردم چند بارم گفتم نمی‌خوام به شما زحمت بدم وسایلشم خونه اونا بود .امروز خودش برداشته درس کرده به منم نگفته که حتی برم اونجا. دستش درد نکنه ولی خیلی بزرگ شدن من باید به فکر رویه اونا هم باشم دیگه.بیشتر شبیه پشتی شدن...منم گفتم خیلی بزرگ شده قیافش رفت تو هم ناراحت شد.ببخشید طولانی شد من که چیز بدی نگفتم بهش....

اگه با لحن بدی نگفتی ک اشکالی نداره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اگه با لحن بدی نگفتی ک اشکالی نداره

نه خودمم قیافم یکم رفت تو هم خودش متوجه شد بیشتر چون واقعا خیلی بزرگ شدن قشنگ اندازه نصف پشتی.حالا خودمم موندم چیکار کنم بخوانم کوچیکش کنم بدتر ناراحت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدی

ولی بهتر مث پشتیه 

مگه نمهای بزاری پشت مهمون؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
نه خودمم قیافم یکم رفت تو هم خودش متوجه شد بیشتر چون واقعا خیلی بزرگ شدن قشنگ اندازه نصف پشتی.حالا خ ...

ببر اندازش رو طبق میل خودت کن. بلاخره هزینه میکنی باید باب میلت باشع 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا ولی آخه اندازه رویه هاش نیست

پارچه متری بخر بده خوشحیل بدوزن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
[QUOTE=152287972]پارچه متری بخر بده خوشحیل بدوزن[/QUOT ولی الآن دارم آخه آمادشو

خب بگو بیا دوتایی کوچیک کنیم

روبالشتیاتم ببر ببینه کوچشکخ

خب بگو بیا دوتایی کوچیک کنیم روبالشتیاتم ببر ببینه کوچشکخ

یعنی من فکر میکنم انقد تو خونه موندم قوای صحبت با طرف مقابل و از دست دادم.باور میکنی خودم به فکرم نرسید مو بانه این کارو بکنم ببرم نشونش بدم .😐🤔🤔

یعنی من فکر میکنم انقد تو خونه موندم قوای صحبت با طرف مقابل و از دست دادم.باور میکنی خودم به فکرم نر ...

منم همینم

ادمیزاده گاهی سردرگم میمونه