faqatkhodajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 57 عنوان خیلی واجب خانوم لطفا 130 بازدید | 10 پست سلاممن کیست دارم قرص ال دی برام نوشت دکتر ولی اصلا نمیسازم حالت تهوع سرگیجه و....شما راهکاری بلد نیستید دارو گیاهی چیزی که رفع کنه کیستم قرصام قطع کنم 🫶به همه آرزو هام میرسم قول میدم🫶✌️ 1399/06/03 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13783 دکترت عوض کن ال دی خوب نیست خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
faqatkhodajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 57 موقع خواب شب بخور عزیزم هروقت میخورم همون حال رو دارم 🫶به همه آرزو هام میرسم قول میدم🫶✌️
faqatkhodajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 57 دکترت عوض کن ال دی خوب نیست دکترم عوض کردم دوتاشون گفتن ال دی واقعا حالم بد میشه روحی و جسمی میریزم بهم 🫶به همه آرزو هام میرسم قول میدم🫶✌️
نیلا۱۲۱۰ عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4430 عزیزم هروقت میخورم همون حال رو دارم تلقین نکن با آب خنک بخور معدت پر باشه بعد اگه زیاده با مشورت دکتر قرص دمیترون یا متوکلوپروماید بخور واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
faqatkhodajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 57 تلقین نکن با آب خنک بخور معدت پر باشه بعد اگه زیاده با مشورت دکتر قرص دمیترون یا متوکلوپروماید بخور عزیزم تلقین نیست تمام صورتم جوش شده بدنم ورم کرده و اعصابم بهم میریزه و خوابمم زیاد شده و کسلم اصلا افتضاح 🫶به همه آرزو هام میرسم قول میدم🫶✌️
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13783 دکترم عوض کردم دوتاشون گفتن ال دی واقعا حالم بد میشه روحی و جسمی میریزم بهم روکین یا یاسمین خیلی بهتره خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
faqatkhodajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 57 روکین یا یاسمین خیلی بهتره اینا رو بخورم؟؟ 🫶به همه آرزو هام میرسم قول میدم🫶✌️
نیلا۱۲۱۰ عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4430 عزیزم تلقین نیست تمام صورتم جوش شده بدنم ورم کرده و اعصابم بهم میریزه و خوابمم زیاد شده و کسلم اصلا ... دوباره برو دکتر چون عوارض داده واست واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13783 اینا رو بخورم؟؟ اینا رو من به جای ال دی میخوردم ال دی ضررش بیشتر از حسنش این دوتا کمترهبه دکترت بگو ال دی. بهم نمیسازه میشه روکین بخورم ببین چی میگه خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏