2777
2789
عنوان

هیچ هنری ندارم برای سرگرمی چی کار میکنید تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بینوا ماما بودم الان بیکار شدم. هیچی تو خونه یا عروسک درست میکنم برا خودم. یا کمک مامانم میدم.چ ...

منم مامام .ولی چند روز در ماه به عنوان پرستار کار میکنم تو درمانگاه که بیکار نباشم😢😢😢😢😢احساس میکنم به جز درس خوندن هنری ندارم

من مدرک اموزش نقاشی دارم فقط نوکری میکردم برا ارگانها 😑 بعد کار مجسمه سازی و تندیس رو شروع کردم همه فک و فامیل یادشون افتاد از قیافه نحسشون یادگاری داشته باشن 

بافتنی رو یاد گرفتم الان همه گرمشونه و زمستونم نیست 

فقط برا دل خودم همشون رو انجام میدم سرگرمم

به خدا هر چی نگاه میکنم علاقه به چیزی ندارم.یه مدت نقاشی شروع کردم دیدم نه هنرشو دارم نه استعدادش ول ...

غیر ممکنه آدم از همه ی کارا بدش بیاد بلاخره از یه چیزی هرچقدر کم خوشت میاد 

اینم بگم که منظور از علاقه و استعداد این نیست که داخل هر کاری که رفتی حتما موفق باشی والا من خودم تو خیاطی استعداد دارم ولی دمار از روزگارم در اومده از بس اشتباه می کنم تا کامل یاد بگیرم

شمام طبق گفته ی خودتون به نقاشی علاقه نداشتید و استعدادی هم درش ندارید پس برید سراغ یک کار دیگه اینم بگم که هی از این شاخه به اون شاخه نپرید و شکست خوردن در هر کاری وجود داره حتی اگر با استعداد ترین فرد در اون کار باشید پس این شکست رو به معنی بی استعدادی خودتون نپندارید

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
منم مامام .ولی چند روز در ماه به عنوان پرستار کار میکنم تو درمانگاه که بیکار نباشم😢😢😢😢😢احساس می ...

باز توخوبه

من هرجا رفتم حتی درمانگاه بجا پرستارم حاضر نشدن برم.

خیلی دلم براخودم میسوره که بقیه الان دارن ماهی ۵،۶ میلیون میگیرن من انقدر بدبختی کشیدم حالا اینجوری

کجایی که گذاشتن بجا پرستار بری؟؟

خوش بحالت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

روحیه خودتو تقویت کن به خودت انرژی مثبت بده

توی یه کلاس ثبت نام کن مثل کلاس موسیقی یا آرایشگری ، خیاطی ، ورزش، زبان ، یا خیلی کلاسای دیگه

خودت رو بسنج ببین چی رو دوست داری توی چی استعداد داری همون کارو بکن

کیک های مختلف درست کن 

غذاهای جدید از اینترنت بگیر درست کن

من خودم هروقت حوصلم سر میره میرم حموم یه دوش میگیرم بعد میرم لباسای شیکمو میپوشم خودمو آرایش میکنم آهنگ میزارم و میرقصم

از این کارا دیگه....

....
روحیه خودتو تقویت کن به خودت انرژی مثبت بده توی یه کلاس ثبت نام کن مثل کلاس موسیقی یا آرایشگری ، خی ...

خودمو سنجیدم هیچ هنری ندارم.خواستم برم زبان از اینکه،بلد نیستم خجالت میکشیدم چون یه دوره زبانم خیلی قوی بود ولی نرفتم دیگه الان هیچ بلد نیستم.خودارایی یه،دوره رفتم.دیگه علاقه به چیزی ندارم