2777
2789
کلا علاقه به چیزی ندارم الانم ۲۶ سالم شده احساس میکنم خیلی بی مصرفم که هیچ هنری ندارم حتی بلد نیستم به خودم برسم .خیلی ناراحتم

من هزارتا مدرک دارم ،هیچکدومش بدردم نخور ،به نظرم فقط دنبال تفریح سالم باش ،این روزا روحیه خیلی مهمه

هوایِ من شد هَوای تو                                             صدایِ من شد صدایتو 💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همش بیکارم دیگه خسته شدم خدایش😕

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
احساس میکنم دیگه توان ندارم

مگه تا الان چی کار کردی که توانتو از دست داده باشی و خسته شده باشی

عزیزم به نظرم دلت می خواد کاری بکنی ولی حال نداری که در اینصورت باید بری طرف کاری که علاقه داری و به وجدت میاره یه جورایی میشه گفت برو سمت کاری که جون بیاره تو دست و پات

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤
با دوستات ورعایت نکات ایمنی ،میشه

والا خواهر دوستام اکثرا یا بچه دارن یا ازدواج کردن و گیر شوهر کلا تا کارم دارن پیداشون میشه.این دو سال که دانشگام تموم شد خیلی اذیتم همش خوابم تو خونه

مگه تا الان چی کار کردی که توانتو از دست داده باشی و خسته شده باشی عزیزم به نظرم دلت می خواد کاری ب ...

به خدا هر چی نگاه میکنم علاقه به چیزی ندارم.یه مدت نقاشی شروع کردم دیدم نه هنرشو دارم نه استعدادش ولش کردم.

من بینوا ماما بودم الان بیکار شدم.

هیچی تو خونه یا عروسک درست میکنم برا خودم.

یا کمک مامانم میدم.چون سبزی خشک واینارو‌خودش درست میکنه از بیرون درست نداره.

همین یام پای‌گوشیم یام کیکی چیزی درست میکنم.

یه شال‌نصفه هم از‌چند سال پیش دارم شاید تمومش‌کنم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

هان میخوام

خمیر چینیم اگه شد درست کنم باهاش گل سازی کنم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ