2777
2789
عنوان

بچه ها شده برای داداشتون از در و همسایه براش کیس ازدواج پیدا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 31 پست
برادر منم سخت گیر شده از فامیل که دیگه کسی نیستش دیگه نمیدونم از کجا براش پیدا کنیم

برادرمنم دیگه شورشودرآورده، ماکه دیگه کسی روپیشنهادنمیدیم جالبه خودشم پیشنهادمیده بازم دودل میشه ومیگه نه 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر منم سخت گیر شده از فامیل که دیگه کسی نیستش دیگه نمیدونم از کجا براش پیدا کنیم

خیف شد دیگه من متاهلم😐

😂😂😂😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

کلا دختر و پسر ۳۰ رو که رد میکنن دیگ خیلی سخت پسند میشن و انتظار ی آدم همه چی تموم دارن 

بخاطر همینم قبل این سن ازدواج خوبه

الانم به برادرتون بگین خودش پیدا کنه

آخه دختر خوب انقد مجرد نمیمونه که با ی مرد ۳۷ ساله به تفاهم برسه، فاصله سنی هم زیادش خوب نیس

من همیشه فکر میکنم این پسرایی که تا این سن ها مجردند نیاز جنسی شون چکار میکنند آخه پسر خاله ها خودمم همین حدود اند و مجرد بعد اصلااااا اهل دوست دختر اینا هم نیستند واقعا برام سواله😕

کلا دختر و پسر ۳۰ رو که رد میکنن دیگ خیلی سخت پسند میشن و انتظار ی آدم همه چی تموم دارن  بخاطر ...

وای عزیزم این چه حرفیه که میزنی دختر خوب اینقدر مجرد نمیمونه؟!!!😑

من چند تا دوست دهه شصتی دارم به خدا ماه اند ماه

فقط قسمتشون نشده حالا هر کدوم به یه دلیل 

شوهر منم از این خاطرات داره...میرفت میدید...قبول نمیکرد...اونا گیر میدادن...یکیشون میگفت خونه میدم...یکیشونم که عجیب تر بود...خانواده دختره میگفتن بیا...دماغشو میخوایم عمل کنیم...😡😡😡...بخدا دختر تو خونه بمونه...شرف داره به اینکه بزور میخواین شوهرش بدین...چرا دختر رو ضایع میکنین...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
شوهر منم از این خاطرات داره...میرفت میدید...قبول نمیکرد...اونا گیر میدادن...یکیشون میگفت خونه میدم.. ...

اینا را اگه خود شوهرت یا خانوادش گفتند خیلی جدی نگیر 

میخوان بگند ما هم آره😂

اینا را اگه خود شوهرت یا خانوادش گفتند خیلی جدی نگیر  میخوان بگند ما هم آره😂

درست میگین😂...ولی نه... از آشناها شندیم که همراهشون میرفتن...منم اوایل باور نمیکردم...میگفتم بازار گرمیه...یکم کنجکاوی کردم...دیدم اواااا...راست میگن...چون همینی که گفتم دماغ عمل میکنه....همون روز که اینا رفتن...شماره چند تا همسایه رو گیر آرودن...تو محله اینا دوست صمیمی داشتن...که پسره چجوریه!!!...فهمیدم چون فکر میکردن منم...😐

اون یکی هم که خونه میداد و زمین...بعد از عقده ما...واسطه زنگ زد پیشه من بهش...که فلانی...اون دختر که بهت گفتم...داره شوهر میکنه...حیف نگرفتی...اینم گفت من زن گرفتم و تمام...1 سال و نیم بعد دوباره زنگ زد...که آقا فلانی شوهرش طلاق گرفت...چون بهش هیچی ندادن و اینم از حرصش دختره رو طلاق داد!!!...

اینجام شوهرم میگفت طمع کرده بودم چون همه چی خوب به نظر میومد...اینم یه اشانتیون بود...که یهو مغزم گیر داد که اگه خوبه...این واسطه خودش 3 تا پسر دمه بخت داره...یکی از یکی بهتر...خوب بود واسه پسرهای خودش میگرفت...همین شد...دیگه پاپیش نذاشت...😅

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
وای عزیزم این چه حرفیه که میزنی دختر خوب اینقدر مجرد نمیمونه؟!!!😑 من چند تا دوست دهه شصتی دارم به ...

اکثرا دخترا زود ازدواج میکنن مگر مواردی که ما هم توی فامیل داریم دختر خیلی خوب که اونا یا خودشون کلا قصد ازدواج ندارن و دیگ پس کیس به حساب نمیان یا شرایطشون طوریه که نشده

من اکثریتو گفتم