2777
2789
عنوان

چطور به مادرم بگم؟

240 بازدید | 17 پست

چطور به مادرم بگم که به من راه های مقابله با ازار جنسی رو یاد بده؟ 

یا بفرستتم برای رزمی تا از خودم دفاع کنم

خیلی راحتم باهاش ولی خجالت میکشم. . 

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مامان میخوام برم کلاس رزمی تا اگه مزاحمتی چیزی اتفاق افتاد تو خیابون بتونم از خودم دفاع کنم.به همین راحتی

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
وقتی خودت میخوای یاد بگیری دیگه چرا از مادرت بخوای؟  مادرای ما از دست کم دو سه نسل پیش هستن ...

نه. مامانم حواسش خیلی به این چیزام هس.چن بارگ سربسته بهم گف. ولی میخوام کامل یاد بگیرم.خدارو شکرکه مادرم تحصيل کردس🙂

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
زدم چن بار. چیز خوب و بدرد بخوری نیاورد

عزیزم راه مقابله نداره فقط باید سعی کنی از محله های تاریک و خلوت عبور نکنی سعی کن تو خیابونای شلوغ تردد کنی همراه با خانواده  یا مثلا اگه کسی تو فامیل اذیتت کرد یا فهمیدی بهت چشم داره ازش دوری کنی یا به خانوادت اطلاع بدی همین کلاس رزمی که میگی ممکن توش دخترونگیتو از دست بدی 

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤
عزیزم راه مقابله نداره فقط باید سعی کنی از محله های تاریک و خلوت عبور نکنی سعی کن تو خیابونای شلوغ ت ...

برام مهم نیس که از دس بدم یانه. 

از وقتی یکی مزاحمم شد تو کوچه  به شدت میترسم از مردا. 

میخوام یه کلاسی چیزی برم لااقل ترسم بریزه. 

عزیزم راه مقابله نداره فقط باید سعی کنی از محله های تاریک و خلوت عبور نکنی سعی کن تو خیابونای شلوغ ت ...

ممنون واسه راهکارهات گلم🙂🙂

بش بگو یکی از دوستامو تو کوچه خلوت گیر اوردن یه موتوری اومد بوسش کرد بزووور من میخام دفاع شخصی یاد ب ...

اره. خوبه. خودشم میدونه از مردا میترسم. شاید راااضی شد. ممنون