2777
2789
عنوان

پیشرفتهای فرزند من

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 60 پست
سلام دوستان، دختر من الان۸ماهشه، بعد از واکسن ۴ ماهگی دچار تشنج شد و الان ادامه داره در حال زدن سیناکتن هستیم و نسبت به اوایل بهتره، یکماه پیش گردن کرفت، هنوز نمیشینه و تازه دندون در آورده، لطفا منو راهنمایی کنید چه کارایی باهاش بکنم تا رو تکاملش اثر مثبت بذاره، ۲ ماهه تشنجش کنترله ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریحان جان بعد ازینکه از کنترل تشنج خیالت راحت شد با یه مرکز کاردرمانی مشورت کن اونا ارزیابی میکنن و میگن که به چخ تمرینایی نیاز داره ولی به طور کل حرکات وستیبولار یعنی اونایی که رفت و برگشت هستمثل تاب بازی برای تشنج خوب نیست و تحریک حسی مثل سرد یا گرم کردن ناگهانی پوست و کلا هرچی باعث ناراحتی و فشارش بشه به جز اینا هر نوع بازی که توش دخترت به نوعی وادار به تحوک بشه خوبه جوری که براش جالب و خ شایند باشه درسته که میگن رورویک معایبی داره اما برای بچه های ما خیلی خوبه اینو تجربه بهم نشون داد و البته من دیر متوجه شدم زمانی بود که دیگه قد پسرم بلند شده بود شما تو رو رویک بنشونش هم باعث تقویت تنه میشه همکم کم پاهاش و باهاش تو همون رورویک دالی بازی کن تا گردنش هم قوی تر بشه بن یو و بقیه دوستان هم که اومدن راهنماییت میکنن
مامانجی میذارمش او رورویک اما هیچ حرکتی نمیکنه، خداروشکر گردنش سفت شده از دستهاش بهیچ عنوان استفاده نمیکنه، اصلا سمت چیزی نمیبره، تو دهنتش نمیذاره، از دمر شدن هم اصلا خوشش نمیاد چکار کنم؟
ریحان خانم، خدار رو شکر که تشنج دخترتون کنترل شده، حتما" هیپس هم از بین رفته چون یکماه بعد از کنترل تشنجها گردن گرفته، آیا قبل از تشنج گردن داشت؟ فقط بهتون بگم که بعد از گرفتن نوار و اطمینان از عدم وجود الگوی هیپس آریتمی در نوار با نظر پزشکش ( کدوم دکتر هستن؟) کار درمانی رو شروع کنید تا پیشرفتش تسریع بشه هر چند اگه کاری هم نکنید خود به خود تو مسیر تکامل میفته و پیشرفت می کنه، الان دخترتون چند ماهشه؟ آزمایشها و توصیر برداریها ( سی تی یا ام آر آی) نرمال هستن؟ مشکل دیگه ای مثل کمی دور سر و یا ... نداره؟ فقط بهتون میگم امیدوار باشید به زودی از پیشرفتهای دخترتون برای ما بیشتر خواهید نوشت....
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
ممنون بابای مهربون، انشااله همه بچه ها منجمله دختر شما خوب بشن دخترم قبل ۴ماهگی گردن گرفته بود اما بعد تشنج و داروها کاملا شل شد که الان یکماه سفت شده از ابتدا پیش دکتر انوری بردیمش، ۱۴ام اینماه نوار داره، MRI هنوز انجام ندادیم، دور سرش اندازه اس، همه ی آزمیشها رو ابتدا انجام دادیم که همه نرمال بود، دخترم ۸ ماه و نیمشه. امیدوارم بعد قطع سیناکتن علایم برنگرده خدا همه ی بچه ها رو شفا بده
پسر منم تازه از دیروز درد پاش بهتر شده یهکم تونستم رو پاش وایسونمش با کمک البته اگه این روند پیش بره وباز بتونه مثل بهار با کمک خودم یا واکر راه بره خوبه و میشه بیشتر باش کار کنم تا زودتر پیشرفت کنه
مامانجی عزیز بابت پیشرفت پسرت خیلی خوشحال شدم دختر من چند روزه باز چشمهاش بالا میره، حالا نمیدونم باز تشنجها شروع شده و یا اینکه حرکت بازی با چشمهاشه واقعا گیجم، وقت دکترش هم هفته آینده س
سلام دیشب تو ماشین با نهوی سر کردن کلاه رو کار کردم پسرم شکر خ ا با یه بار یاد گرفت و کلاهشو می ذاشت رو سر من و بر می داشت و بعدم که با دستای خودش یادش دادم بزاره زو سر خودش این کارو تکرار می کرد و وقتی خووم می خواستم ک لا هو بزارم سرش منتظر می موند و سرشو یکم میتورد جلو خیلی خوشحال شدم و امیدوار که اگه عدم توجهش برطرف شه انشاءالله تو یادگیری مشکل نداشته باشه