2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین خیلی نگرانم

222 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من سه سال و نیم یا چهار سال پیش توی پیست کارتینگ یه تصادف داشتم و اون موقع تا یه هفته گردنم درد میکرد گردنم رو نمیتونستم بدم عقب حس میکردم کلم جدا میشه نمی دونم با خودم چی فکر کرردم دکتر نرفتم الان بعد چهار سال تو کرونا یادم افتاده البته که دردی ندارم و فراموش شد ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار شماره یه مرکزی بدم زنگ برن تلفنی مشاوره بگیر لز پزشک دارو اینام شاید فرستادن برات مراکز در ...

داروی چی

برای گردنم میگم به نظرتون تگه گردنم مشکلی داشت میفهمیدم

شاید عضله هاش ضعیف شده  دارو تقویتی اینا میفرستن خوب نشدی برو گرافی ساده بگیر همه چی مشخص میش ...

حدددا ۳ سال گذشته بخدا میترسم نمی دونم من تو این ماه چقدر دکتر رفتم حالا بهم میگن یادت نبود😢😢