2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دینی کجاش راحت بود اخه؟ واقعا تیپ سوالا تغییر کرده بود.به نظر باید صبر کنیم کلید بیاد بعد درصد ...

خب گفتم نسبت ب بقیه درسا، واقعا تو عمومیا زبان و ادبیات سخت بود خب دینی نسبت ب اینا راحت بود

هعی ما نسل سوخته ایم. کاش پارسال مثل آدم میخوندم و میرفتم با اون سوالای اسونش

پارسال ک سوالارو برا بچه طرح کرده بودن، شیمی پارسال انگار مسخره بازی بود انقد راحت بود

هعی ما نسل سوخته ایم. کاش پارسال مثل آدم میخوندم و میرفتم با اون سوالای اسونش

نه .احتمالا اگه سخت تر باشه رتبه یا تراز بهتر میشه.پارسال باید بالا میزدی تا قبول میشدی ولی امسال اینطور نی

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
امسالو ک گفتن زده رو دست کنکور 94 انقد سخت بوده  سخت ترین کنکور ده سال اخیر بود

اره.قبلا مثلا هم سوال اسون بود هم سخت هم متوسط ولی امسال همه سوالا یه جوری بودن یا سخت بودن یا وقت گیر یا چشمون اینجور سوالو ندیده بوده .خیلیییی مسخره بود.اکثرا میگن خراب کردن

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖