2777
2789

امروز بردم واکسن ۱۸ ماهگیشو زدم ساعت ۱۱ صبح ، الان نیم ساعته تبش بالا رفته و از بغلم پایین نمیاد و مدام میگه « درد داره »😭😭😭

چیکار کنم ؟ 

شیاف و شربت بروفن هم خریدم اما تا حالا واسش شیاف نذاشتم

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ؛دختر منم هفته بعد داره ؛سعی زیاد راه ببریش ک دردش کمتر بشه ؛بهداشت گفت پروفن بخری؟

نه واسه واکسنای قبلیش خیلی تبش بالا می‌رفت و دیر پایین می اومد دکتر گفت بجای استامینوفن، پروفن بده

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷

نگران نباش ی شبه ببرش دور دور لادماشین من پسرم که زد تا دردش شروع شد رفتیم تو خیابون دور دور 

هر ۴ساعت شیاف بزار دردشم کنترل میکنهه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن