2777
2789
عنوان

دوستم بخاطر پول با یک معلول ازدواج کرد😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن .اون که مهریشه .دزدی که نکرده  بزار خوش باشه .منم باشم نمیتونم تحمل کنم. شاید فکر میکر ...

احساسش چی مرده خیلی دوسش داشته در حدی که برای سالگرد ازدواجشون براش پورشه خریده بوده

ولش کن .اون که مهریشه .دزدی که نکرده  بزار خوش باشه .منم باشم نمیتونم تحمل کنم. شاید فکر میکر ...

خوب این خانم از اول میدونسته احساسات خودش و ظرفیت خودش هم میشناخته نباید با احساسات یه آدم بازی میکرده 

احساسش چی مرده خیلی دوسش داشته در حدی که برای سالگرد ازدواجشون براش پورشه خریده بودل

من دیدم اینجوری .دختر خیر سرش عاشق مرده شده بود😕

ولی یه سال بعد ازدواج مث سگ دور از جونت پشیمون شد.گفت خیلی سخته زندگی با معلول.

🙁خودش نقشه ریخت .گفت میخام ازم متنفر بشه خودش جدا بشه .

خلاصه یکی به شوهرش زنگ زد که خانمت دوس پسر داره .

و شوهره هم پیگیر شد دید عه .راسته .

خودش طلاق داد مهریشم ۴۰۰سکه بود همشو داد.

خوب این خانم از اول میدونسته احساسات خودش و ظرفیت خودش هم میشناخته نباید با احساسات یه آدم بازی میکر ...

آره همه میتونیم حرف بزنیم نظر بدیم چرا اینجوری اونجوری کرد.ولی نمیتونیم جای خودش باشیم.

آدما همه مثل هم نیستن

آره همه میتونیم حرف بزنیم نظر بدیم چرا اینجوری اونجوری کرد.ولی نمیتونیم جای خودش باشیم. آدما همه مث ...

من میگم ظرفیت خودش رو میدونسته 

میدونسته نمیتونه تحمل کنه ولی پول چشمش رو کور کرده 

من میدونم نمیتونم با طرف معلول زندگی کنم 

دقیقن .پول گاهی وقتا ترررر میرنه ب زندگی  منم باشم هرگز قبول نمیکنم

پول خیلی خوبه کی بدش میاد از پول ولی آسایش میاره 

آرامشی که ادم از ته دلش و قلبش باید حس کنه 

اونم باید کنار کسی باشی که از ته دل و قلبت دوستش داشته باشی.این‌خانم هم فهمیده نمیتونه نمیشه کسی رو مجبور کرد بگی بمون توی این زندگی ایشاالله از این بعدش زندگی خوبی داشته باشه