2777
2789
تنبلی تخمدان دارم

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم اما همون ماهی که قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل خوردم با عسل و سیاهدونه همون ماه باردار شدم تو تاپیک آخرم هست 

توهم بخور ان شاءالله نتیجه بگیری من اسم ویتاگنوس رو تو همین سایت شنیدم که بچه ها خوردن و اکثرا باردار شدن یه سرچ کنی تو سایت پیداش میکنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم اما همون ماهی که قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل خوردم با عسل و ...

دکتر تجویز کرد برات؟

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
منم این هفته شوهرم باید آز اسپرم بده ولی خودم تنبلی دارم

حتما از بده چون من اولا میرفتم دکتر میگفت گفتم نه بابا من خودم مشکل دارم ربطی ب شوهرم نداره تا دوماه پیش ک رفت ازمایش گفتن ضعیفه

حتما از بده چون من اولا میرفتم دکتر میگفت گفتم نه بابا من خودم مشکل دارم ربطی ب شوهرم نداره تا دوماه ...

الهی عزیزم.

انشاالله زود مامان بشی

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
دکتر تجویز کرد برات؟

نه داروی گیاهیه خودم از داروخونه خریدم اینجا تو سایت تعریفشو شنیدم که خانوما خوردن و باردار شدن گفتم من که همه چی رو امتحان کردم اینم امتحان کنم دیگه 

من 5 ساله تنبلی تخمدان دارم و هی داروهای مختلف میخوردم باز قطع میکردم داروهامو برمی‌گشت کیستام 

بعد عروسیم باز رفتم دکتر 6 ماه درمان کردم کیستام رو 6 ماه هم دارو کمک باروری لتروزول و کلومفین و دوفاستون و گلوکوفاژ خوردم دیگه واقعا معدم نابود شده بود داروها رو قطع کردم این داروگیاهی ها رو خوردم و همون ماه باردار شدم 

یعنی چی؟

برای بارداری روش ای وی اف رو پیشنهاد کردند الان جنین دارم ازمایشگاه و باید انتقال بدن..

دوبار انتقال  دادم یک بار منفی شد یک بار مثبت شد جنین سقط شد و سری قبل به خاطر وضعیت رحمم انتقال ندادند 

باید دوباره برم و داروی جدید و...