2777
2789
عنوان

خانما

156 بازدید | 12 پست

خانوادم همش تو حرفاشون میخوان بگن شوهر آبجیم با اینکه از شوهر من کوچیکتره ولی خیلی بهتره 

مامانم همش اصرار داره تو حرفاش همینو بگه ولی بهش بگم منظورت اینه زیر بار نمیره 

یا حتی واضح میگه برادر شوهرت خیلی اخلاقش با خانواده خانمش بهتر از شوهر توئه

یه گروه تلگرام زدیم دورهمی خانومای نی نی سایتی هست فقط جمع خانوما هست دیگه خبری از نی نی یار و حذف تاپیکم نیس.  به این آیدی توی تلگرام پیام بدید تا لینک گروه رو بفرسته براتون  ddd_ss3 

مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند!  انسان باش تا جاودانه زندگی کنی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم من تمام دعواها و بحثامونو همه رو به مامانم میگفتم ،

خب به خاطر اشتباه خودت دیگه احترام شوهرت رو پیش مادرت آوردی پایین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب اشتباهه. هر بحث و دعوایی بین زن و شوهر پیش بیاد، بعد از مدت کوتاهی فراموش میشه. ولی خانواده‌ها فراموش نمیکنن و ذهنیتشون با همین حرفا شکل میگیره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
حالا از این به بعد چکار کنم ؟

از این به بعد فقط از خوبی‌ها و خوشیاتونو بگو. مشکلاتتو با شوهرت دو تایی حل کنید. نه اجازه بده خانواده خودت باخبر بشن، نه خانواده شوهرت. قراره یه عمر با شوهرت زندگی کنی، پس پیش دیگران احترام شوهرتو حفظ کن و بزار شوهرت هم یاد بگیره متقابلاً همین رفتارو با تو داشته باشه. با گذشت زمان ذهنیت خانواده‌ت هم درست میشه و میگن شوهرت تغییر کرده و خوب شده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

منم همین اشتباهات رو داشتم اول عقد 

فک میکردم کار خوبیه 

ولی الان یاد گرفتم حتی اگه یک هفته عم‌باهم قهر باشیم نذاریم کسی بفهم، بین خودمو خودش حل بشه 

اینو یادت باش هیچکس ن میتونه خوب زندگیتو ببینه ن بدش  حتی خانواده آدم 

خب دیگه عزیزم این جواب خودته ، خودت جواب خودتو دادی ، شما یه زندگی مستقل داری ، چرا میری جایی بیان میکنی همه رو ؟ خودت این اجازه رو به بقیه میدی مه راجب شوهرت نظر بدن 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
حالا از این به بعد چکار کنم ؟

عزیزم رویتو عوض کن.خوبه که خودت متوحه اشتباهت هستی.باخانوادتم درنیفت بخاطر دیگاهشون به مرور که زندگیتوتو سرسامون بدید خودشون دیدشون عوض میشه.

چندساله ازدواج کردی؟

خواهرتون چند ساله ازدواج کرده؟