یه گروه تلگرام زدیم دورهمی خانومای نی نی سایتی هست فقط جمع خانوما هست دیگه خبری از نی نی یار و حذف تاپیکم نیس. به این آیدی توی تلگرام پیام بدید تا لینک گروه رو بفرسته براتون ddd_ss3
مرد باشی یا زن ، مرگ تمامت میکند! انسان باش تا جاودانه زندگی کنی...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از این به بعد فقط از خوبیها و خوشیاتونو بگو. مشکلاتتو با شوهرت دو تایی حل کنید. نه اجازه بده خانواده خودت باخبر بشن، نه خانواده شوهرت. قراره یه عمر با شوهرت زندگی کنی، پس پیش دیگران احترام شوهرتو حفظ کن و بزار شوهرت هم یاد بگیره متقابلاً همین رفتارو با تو داشته باشه. با گذشت زمان ذهنیت خانوادهت هم درست میشه و میگن شوهرت تغییر کرده و خوب شده.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
البته اینم بگم من تمام دعواها و بحثامونو همه رو به مامانم میگفتم ،
خب دیگه عزیزم این جواب خودته ، خودت جواب خودتو دادی ، شما یه زندگی مستقل داری ، چرا میری جایی بیان میکنی همه رو ؟ خودت این اجازه رو به بقیه میدی مه راجب شوهرت نظر بدن
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻