2777
2789

من تو 35_36 رفتم خرید خانومه فروشنده کلی تعجب کرده بود فکرکنم میخاست بگه میزاییدی بعد میومدی خرید روش نشد فردا زایمان کردم شب قبلش رفتم خرید کردم و ساک بیمارستان بستم دراین حد بودم😁😁😁

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو 35_36 رفتم خرید خانومه فروشنده کلی تعجب کرده بود فکرکنم میخاست بگه میزاییدی بعد میومدی خرید رو ...

واقعا"

روز قبله زایمان چه جوری تونستی من که روزای اخر دراز کش بودم

بازم حامله ای؟

منم تنبلم ولی بخاطر رسیدن محرم هرچی میخواستم تا چند روز پیش خریدم .ما دوست نداریم تو ماه های عزا خری ...

منم مجبورم خرید کنم ولی تا این دوماه تموم بشه من وارد نه ماه میشم  احتمال زایمان زود رس هم هست

واقعا" روز قبله زایمان چه جوری تونستی من که روزای اخر دراز کش بودم بازم حامله ای؟

به زور با شوهرمو ومامانم رفتیم یعنی خرید کرده بودیم بعد گفتیم نکنه کم باشه بازم رفتیم لباس خریدیم زایمانم یهویی شد چند روز جلو افتاد آره باردارم

من تو 35_36 رفتم خرید خانومه فروشنده کلی تعجب کرده بود فکرکنم میخاست بگه میزاییدی بعد میومدی خرید رو ...

منم آدم ریلکسی هستم ، حتی بهم میگن بیخیال ولی همیشه کارم درست پیش میره الان نمیدونم چرا غصه بچم میخورم که هیچی نداره

من همه اميدم خداست
منم مجبورم خرید کنم ولی تا این دوماه تموم بشه من وارد نه ماه میشم  احتمال زایمان زود رس هم هست

آنقدر به خودت استرس زایمان زودرس نده منم دکترم میگفت شاید زایمان زودرس بگیری 

منم آدم ریلکسی هستم ، حتی بهم میگن بیخیال ولی همیشه کارم درست پیش میره الان نمیدونم چرا غصه بچم میخو ...

ان شالله براش همچی میگیری تا زایمانت استرس نداشته باش چند سالته؟ بچه اولته؟