2777
2789
عنوان

بتا تو هفته های اول بارداری

262 بازدید | 31 پست

سلام.کسی میدونه بتا تو هفته های اول بارداری باید چند باشه؟

من  30 مرداد باید پریود میشدم.دیدم تاخیر افتاده بی بی چک زدم مثبت شد

دیروز رفتم آزمایش خون دادم بتام 4 هزار خورده ای بود

بنظرم یخورده بالا  باشه .من اسفند ماه هم یه سقط داشتم ،آزمایش بتا داده بودم بتام خیلی بالا بود که منجر به سقط شد.بخاطر همین خیلی نگرانم.امروز هم نوبت دکتر دارم.کسی بوده که تجربه مشابه من رو داشته باشه؟

هیچ درد و لکه بینی و خونریزی هم ندارم اصلن

داره اذان میده  ان شاء الله به حق امام حسین علیه السلام  که این دوران رو بگذرونی و بچه ات رو بسلامتی تو بغلت ببینی. 

ان شاء الله که هرچی از خدا میخواید بهترین ها رو بهتون بده. برا من هم دعا کنید..میکرو انجام دادم .. ۴ روز دیگه باید آزمایش بارداری بدم و منتظرم بعداز ۱۴سال من هم مادر بشم🤲❤🤱

خدا به آبروی امام حسین علیه السلام  حاجت همه منتظرا رو بده.

.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.
.. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره اذان میده  ان شاء الله به حق امام حسین علیه السلام  که این دوران رو بگذرونی و بچه ات ...

انشالله به حق حضرت علی اصغر و رقیه سه ساله امام حسین

به سلامتی باردار بشی و دوره بارداری خوبی داشته باشی

و بچت رو  سالم بغل بگیری

برای منم دعا کن این ماه باردار بشم

از انتظار خسته شدم