2777
2789
عنوان

جنسيت ني ني ها

312 بازدید | 18 پست

خانماي باتجربه،کسي ازروعلايم وشرايط جنسيت بچه روتشخيص ميده لطف کنه بياد،ممنونم واقعا

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

از رو سونو ان تی میتونم عزیزم

هروقت دادی عکسشو بزار تاپیک تعیین جنسیتم تا بهت یگم😘

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو سونو ان تی میتونم عزیزم هروقت دادی عکسشو بزار تاپیک تعیین جنسیتم تا بهت یگم😘

اخه هنوزان تي نرفتم،ميخام قبل ان تي بدونم

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
علائمت روبگو

هيچ استفراق ندارم،خيلي پرخورشوم ازهمون هفته اول،کف پاهام داغه،نفس تنگس دارم،عرقي شدم،ترشيجات دوست دارم،همه ش تشنه م ودلم يه چيزخنک ميخاد،موهاي بدنم خيلي ضخيم وپرپشت شدن ورشدشون زياد،گاهي جدش هاي کوچولوميزنم وزودخوب ميشن،ناخونام محکم ورشدشون خوب شد،تهوع صبحگاهي اصلاندارم،فقط ازطرف شب بهم ريختگي معده دارم،کم خواب شدم،

کل علائمتو بگو کل تغیراتتو

قيافه م تغييري نکرده،توهردوچشمم رگه داره،ولي چشم راستم خيلي رگه هاس زيادوخوني تره،

علائم دخترم داری ولی بیشتربه پسرمیخوری

ميتونه بخاطردوقلوبودنشون باشه؟واينکه سرباداري دخترم تا زرداب معده موبالامياوردم،ولي اين دفعه حتي تهوع هم ندارم

علائم دخترم داری ولی بیشتربه پسرمیخوری

يعني چي علايم دختردارم ولي به پسرميخورم؟

اره بیشتربه پسرمیخوری  شایدم دوقلوهات دخترپسرن😁

اهاممنون عزيزم

منظورم بعضی علائمت شبیه دختره مثلا داغی کف پاخواب کم  ولی بقیش شبیه پسره بیشترعلائمت پسره به ج ...

چه جالب