2777
2789
عنوان

جنسيت ني ني ها

294 بازدید | 18 پست

خانماي باتجربه،کسي ازروعلايم وشرايط جنسيت بچه روتشخيص ميده لطف کنه بياد،ممنونم واقعا

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

از رو سونو ان تی میتونم عزیزم

هروقت دادی عکسشو بزار تاپیک تعیین جنسیتم تا بهت یگم😘

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو سونو ان تی میتونم عزیزم هروقت دادی عکسشو بزار تاپیک تعیین جنسیتم تا بهت یگم😘

اخه هنوزان تي نرفتم،ميخام قبل ان تي بدونم

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

کل علائمتو بگو کل تغیراتتو

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
علائمت روبگو

هيچ استفراق ندارم،خيلي پرخورشوم ازهمون هفته اول،کف پاهام داغه،نفس تنگس دارم،عرقي شدم،ترشيجات دوست دارم،همه ش تشنه م ودلم يه چيزخنک ميخاد،موهاي بدنم خيلي ضخيم وپرپشت شدن ورشدشون زياد،گاهي جدش هاي کوچولوميزنم وزودخوب ميشن،ناخونام محکم ورشدشون خوب شد،تهوع صبحگاهي اصلاندارم،فقط ازطرف شب بهم ريختگي معده دارم،کم خواب شدم،

کل علائمتو بگو کل تغیراتتو

قيافه م تغييري نکرده،توهردوچشمم رگه داره،ولي چشم راستم خيلي رگه هاس زيادوخوني تره،

هيچ استفراق ندارم،خيلي پرخورشوم ازهمون هفته اول،کف پاهام داغه،نفس تنگس دارم،عرقي شدم،ترشيجات دوست دا ...

علائم دخترم داری

ولی بیشتربه پسرمیخوری

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
علائم دخترم داری ولی بیشتربه پسرمیخوری

ميتونه بخاطردوقلوبودنشون باشه؟واينکه سرباداري دخترم تا زرداب معده موبالامياوردم،ولي اين دفعه حتي تهوع هم ندارم

ميتونه بخاطردوقلوبودنشون باشه؟واينکه سرباداري دخترم تا زرداب معده موبالامياوردم،ولي اين دفعه حتي تهو ...

اره بیشتربه پسرمیخوری 

شایدم دوقلوهات دخترپسرن😁

علائم دخترم داری ولی بیشتربه پسرمیخوری

يعني چي علايم دختردارم ولي به پسرميخورم؟

اره بیشتربه پسرمیخوری  شایدم دوقلوهات دخترپسرن😁

اهاممنون عزيزم

يعني چي علايم دختردارم ولي به پسرميخورم؟

منظورم بعضی علائمت شبیه دختره مثلا داغی کف پاخواب کم 

ولی بقیش شبیه پسره بیشترعلائمت پسره به جز اون دوتا

منظورم بعضی علائمت شبیه دختره مثلا داغی کف پاخواب کم  ولی بقیش شبیه پسره بیشترعلائمت پسره به ج ...

چه جالب