2777
2789
خونوادم داشتن خونه میخریدن که خواب مار سبز دیدم ویعنی دشمن صالح.تو اینکار از یکی از اقوام مثلا مومن کمک گرفتن که کلللللللی سرمون کلاه گذاشتن. حالا شوهرم حوالی 7.8صبح دیروز مار قهوه ای بزرگ دیده.چکاار کنم .نگرانم دوباره مشکلی تو زندگیم پیش بیاد.
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
چطوری میتونم از اتفاق بد پیشگیری کنم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم دشمن نتونسته آسیب بزنه. یکی بگه من چکارکنم
شوهرم کاسبه با خییلیا در ارتباطه خیللی نگرانم
آخه چون دفعه قبل برای خودم تعبیر شده الان نگران شدم
خواب رو هرجور تعبیر کنی همون پیش میاد....خواب بد می بینی اصلا و ابدا نباید برای کسی تعریف کنی....به محض بیدار شدن صدقه بذار کنار و دعا کن همین....دیگه هم نباید بهش فکر کنی
همین که حواست به من هست خوبه...
سلام دوستان من اولین بار توی این سایت شنیدم که میگن خواب مار یعنی دشمن! قبلا از مادربزرگم شنیده بودم که میگفت پول و برکت زیاد. و واقعا همیشه همین طور بوده برامون. خوابتونو تعبیر به خیر کنید. صدقه بدید و بسپارید به خدا
رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند
اگر دیدی تو خواب مار و ماهی به کس نگویی تو پادشاهی.عزیزم مار و ماهی پول و ثروته نه دشمن.چون مار روی گنج چمباتمه میزنه.من خودم پریشب خواب دیدم یه جا خستم زیرپام پر ماره و من لگدشون نمیکنم و ردشون کردم.ولی اصلا به بد تعبیر نکردم و کلی هم حتل کردم چون پوله.هیچوقت خواب مار و ماهی رو برای کسی تعریف نکن.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...