2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همیشه دردم تا دوساعت بود.ولی از دیروز صبح درد شدید دارم....مسکن فایده ایی نداشن...یکی بهم گعت چای زعفران کمرنگ بخور.درد خوب میشه....کیسه آبگرم...استراحت کن..

چاع زعفرانی کمرنگ خوبه؟؟؟

من رو در تاپیکهای نصیحت و عکس بازی تگ کنید..

وای درد پریود من قبل زایمان انقدر دردام زیاد بود که از درد بی هوش میشدم😐خیلی سخت بود اما یه ژلفن میخوردم خوب میشدم بعضی وقتا حتی نمی تونستم راه برم😓

همین که تا اخرش مال من باشی کافیه♥️
اره منم همیشه دردم تا دوساعت بود.ولی از دیروز صبح درد شدید دارم....مسکن فایده ایی نداشن...یکی بهم گع ...

این چیزا فایده نداره واقعا😕

این چیزا فایده نداره واقعا😕

اره خب...من اون اشنامون بهم گفت که دو روز اول پریوددل درد و کمر درد شدید دارم.اون طرف ۴۳ سالش هست..میگه بعد از این همه سال هنوزم درد شدیددارم...

من رو در تاپیکهای نصیحت و عکس بازی تگ کنید..
اره خب...من اون اشنامون بهم گفت که دو روز اول پریوددل درد و کمر درد شدید دارم.اون طرف ۴۳ سالش هست..م ...

خب اون چیزا طبیعی ولی مال من شدید بود خیلی فرق کردم

واای منم درد خیلی شدید دارم 😓 بعضی وقتا تا ۴،۵ ساعت درد شدییید نمیتونم از جام بلند شم ولی معمولا همون روز اوله

من با ژلوفن آروم میشم ولی دقت کردم ماه هایی که تغذیم درست بوده خصوصا آهن بدنم نرمال بوده کمتر درد داشتم