2777
2789

من از بهمن تو خونه موندم تنها شوهرم شبها دیر وقت میاد و قبلا سرکار میرفتم الان دورکار شدم

کاملا تنهام و افسرده شدم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دورکاری ام سختمه چون همش سر کار بودم رقص و کتاب و فیلم و ... رو هم امتحان کردم جواب نمیده ا ...

آخه من تا حالا یک روز هم خونه نموندم یهویی از بهمن تا حالا داغون شدم هیچ دوستی کسی هم ندارم خیلی تنهام شوهرم هم خیلی دیر میاد وقتی میاد هم خسته است زود میره میخوابه انقدر با هیشکی حرف نزدم میترسم حرف زدن یادم بره چه جوری بوده انگار تو یک جزیره دور افتاده افتادم 

آخه من تا حالا یک روز هم خونه نموندم یهویی از بهمن تا حالا داغون شدم هیچ دوستی کسی هم ندارم خیلی تنه ...

درکت میکنم

اصلا من با بقیه است که زنده ام

باید توی محیط باشم

من دو روز در هفته میرم 

بقیش دورکاری ام

سختمه

واقعا بد شرایطی شده

منم با کسی حرف نمیزنم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
درکت میکنم اصلا من با بقیه است که زنده ام باید توی محیط باشم من دو روز در هفته میرم  بقیش د ...

دو روز در هفته هم خوبه باز از هیچی بهتره

من تازه محل کارم رو عوض کردم قبلا 4 سال یکجا بودم

اونجا کلی دوست و رفیق داشتم با هم حرف میزدیم

اینجا جدیدم هیشکی باهام دوست نیستش و کسی رو نمیشناسم 

یک وقتهایی هم که میریم چون هیچکس رو نمیشاسم غریبی میکنم و کسی اونجا هم اصلا حرف نمیزنه

همه همکارام هم مرد هستن و اصلا با آدم هم کلام نمیشن هیچی

اونجا هم ماهی یکباری برم باز تنهام دوستی کسی رو ندارم 

جای قبلی کلی دوست و رفیق داشتم حد اقل

دو روز در هفته هم خوبه باز از هیچی بهتره من تازه محل کارم رو عوض کردم قبلا 4 سال یکجا بودم اونجا ک ...

اهان آره

چه سخت

درک میکنم

خیلی سخته اینطوریه

انشالله درست بشه

من که واقعا اذیتم

پیر شدم

درکت میکنم اصلا من با بقیه است که زنده ام باید توی محیط باشم من دو روز در هفته میرم  بقیش د ...

همکارهای قبلیم مردها هم کلی حرف میزدیم اینجا هیچکدوم از همکارهای مرد کلا حرف نمیزنن تو محل کار مردا با خودشون اصلا اصلا حرف نمیزنن لا مصبا 

همکارهای قبلیم مردها هم کلی حرف میزدیم اینجا هیچکدوم از همکارهای مرد کلا حرف نمیزنن تو محل کار مردا ...

چه مسخرن

منم با حرف زندم

اصلا بخوان عذابم کنن بگن حرف نزن

آخه من تا حالا یک روز هم خونه نموندم یهویی از بهمن تا حالا داغون شدم هیچ دوستی کسی هم ندارم خیلی تنه ...

سلام عزیزم 

منم شرایط شما رو داشتم 

خودم رفتم درخواست دادم برگردم سرکار 

البته بعد از سفید شدن وضعیت 

ولی کلا تا خونه هستی، سعی کن استفاده کنی 

با ویدئو چت با خانواده ات ارتباط برقرار کن، با تماس تصویری واتس یا ایمو یا... 

ارتباطت رو با خدا بیشتر کن، مثلا روزی حداقل 50 ٱبه قرآن با ترجمه بخون، خیلی خوبه و آرامش و خیر و برکت برات میاره 

سعی کن چیزای جدید رو امتحان کنی غذای جدید و... این طوری همسرت خوشحال میشه 

به همسرت هم بگو هفته ای به روز اگه میشه مرخصی بگیره یا لااقل پاس بگیره زودتر بیاد خونه