2777
2789
عنوان

شماهام زیاد میخوابین ؟ لطفا بیاین

99 بازدید | 14 پست

بچه ها من با اینکه شب ها زود می خوابم ینی حدود ۱۲و ۱۱ صبح ها باز گاهی تا ۱۱ خواب می مونم؛ دوس ندارم اینجوری باشه به نظرتون کم خونی چیزی ندارم ؟ یا اینکه کلا خوابه بهم میچسپه

والا من دیشب ۲ و نیم بود شاید خابیدم و ۹ و نیم بیدار شدم.الان سرگیجه دلرم اه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

احتمالا کم خونی اگر تنبل نباشی😁🤭😉😉😉

منم کم خون بودم نمیتونستم بلند شم از جا الان ۶ صبح بیدارم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کم خونی اگر تنبل نباشی😁🤭😉😉😉 منم کم خون بودم نمیتونستم بلند شم از جا الان ۶ صبح بیدارم

ینی به نظرت یه بسته قرص آهن بخورم ؟خیلی بدم میاد پسرمم پا ب پای من میخوابه الان من امروز شاهکار کردم یه کم زود بیدار شدم ولی پسرم هنوز خوابه

من قبلنا خوببودم ولی از بارداریم انقدر خوابالو شدم تو دوران شیردهی هم شوهر بیچاره ام خودش بیدار میشد و صبحانه حاضر میکرد و برای منم میذاشت ولی الان یه مدته خیلی سعی میکنم زودتر بیدار بشم نمیشه😭😭😭

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
دیر بیدار میشین به کارتون میرسین؟ آشپزی و کارای خونه؟

کارای خونه در کل زیاد داشته باشم دو یا سه ساعت طول میکشه اونم هفته ای ی باره

شبا زود بخابم زودم بیدار شم بهتره

الان کسلم چون کم خابیدم

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
وای من  انقد نگران وعده های غذایمونم هبچکدوم سر وقت نمیخوریم الا شام

من فقط نگران صبحونه شوهرمم. روزهایی که بیدار میشم انقدر خوشحال و سرحاله ولی بعضی روزها که خواب می مونه اعتراض داره که اگه بیدار نشه منم بیدار نمیشم و من ناراحتم که چرا اینقدر خوابالو ام. البته بگم مقدار خواب من از شوهرم کمتره کلا فکر کنم همه خانوما اینطور باشن

اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه   اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد  
ینی به نظرت یه بسته قرص آهن بخورم ؟خیلی بدم میاد پسرمم پا ب پای من میخوابه الان من امروز شاهکار کردم ...

اول ازمایش بده که چک کنی

من ۵ ماه درگیر بودم با قرص خوب نشدم،،اخر رفتم دکتر روازاده شربت و داروهای گیاهی گرفتم یک میایون پول داروهای ۴۰ روز شد ولی ارزش داشت خوب شدم

ی ازمایش بده که چک کنی کم و زیاد شدنش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
من که میخام برم آزمایش کم خونی بدم

من کم خونی دارم اما خب ... خفیفه ، بیشتر گمونم از کسالت میاد و همین گوشیا خداروشکر از ۱۵ هم برنامم پر میشه ...

پرستویی‌ که مقصد را درکوچ می بیند ، از ویرانی لانه اش نمی هراسد ...