بچه ها من با اینکه شب ها زود می خوابم ینی حدود ۱۲و ۱۱ صبح ها باز گاهی تا ۱۱ خواب می مونم؛ دوس ندارم اینجوری باشه به نظرتون کم خونی چیزی ندارم ؟ یا اینکه کلا خوابه بهم میچسپه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبلنا خوببودم ولی از بارداریم انقدر خوابالو شدم تو دوران شیردهی هم شوهر بیچاره ام خودش بیدار میشد و صبحانه حاضر میکرد و برای منم میذاشت ولی الان یه مدته خیلی سعی میکنم زودتر بیدار بشم نمیشه😭😭😭
اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد
وای من انقد نگران وعده های غذایمونم هبچکدوم سر وقت نمیخوریم الا شام
من فقط نگران صبحونه شوهرمم. روزهایی که بیدار میشم انقدر خوشحال و سرحاله ولی بعضی روزها که خواب می مونه اعتراض داره که اگه بیدار نشه منم بیدار نمیشم و من ناراحتم که چرا اینقدر خوابالو ام. البته بگم مقدار خواب من از شوهرم کمتره کلا فکر کنم همه خانوما اینطور باشن
اخ جون خدایا شکرت منم دخمل دار شدم 😘😘😘 میشه برای دخترکوچولوم دعا کنید زودتر به حرف بیاد همه چیزو میفهمه و میشنوه ولی به خودش زحمت نمیده زبونش رو بچرخونه همه چیزو با اشاره و داد زدن میفهمونه اسم کاربریم قرار بود سانسا استارک بشه و فکر میکردم چه اسم تکی نگو یه دوجین ادم همین اسمو برداشتن. دیگه انقد تغییرش دادم و پس و پیش کردم که استارکش اومد قبل سانسا و اسم کاربریم نامفهوم شد