2777
2789

سلام بچه ها 

راستش خواهر من الان 17 18  سالشه دوسال پیش یه حماقتی کرد وقتی سر یه موضوعی خانواده باهاش مخالفت کرد قهر کرد یه روز کامل از خونه زد بیرون..نگو اون روز یه آقای متاهل عوضی این بچه رو تو اون حال دیده و از فرصت استفاده کرده و باهاش همدردی کرده و فاز درک و بزرگمنشی برداشته مخ اینو زده

و حتی به منم چیزی نگفته

به گفته خودش آقاهه بعد اون روز یکبار دیگه این و دعوت گرده خونش ولی قسم میخورد که کار خاصی نکردن فقط بغلش کرده و اینم دلش پر بوده گریه کرده و بعدم یکم حرف زدن و رفتن.بعد که خواهرم متوجه شده اون دروغ گفته که زنش مرده و زن داره باهاش بهم زده که اون شب همه چیزو بهم گفت منم بهش گفتم دیگ جوابشو نده البته اون اقا خیلی خواهرم و تهدید میکرد که به پدرت همه چیزو میگم میگم که اومدی خونه ی من و منم دلداری میدادم بهش که چیزی نیست نگران نباشه

اما این اقا دست از سرش برنمیداره نمیدونم از کجا اما شمارشو ک جدیدا گرفته گیر اورده  و دیشب بازم پیام داده بهش طبق گفته های ابجیم این مرده قبلا یه پرونده مزاحمت داشته ظاهرا زن بیچارشم میدونه این چه حیوونیه ولی نمیدونم چرا  تحمل میکنه 

الان به نظرتون چیکار کنیم؟؟ واقعا عملی میکنه تهدیدشو؟؟ ادرس خونمونو داره ولی الان 3 4ماهه فقط تهدید میکنه کار دیگه ای نمیکنه

توروخدا راهنماییم کنید میترسم ابجیم بازم یه کار اشتباه دیگه کنه😔😔

شکایت کنید ببان جمعش کنن عوضی رو

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کنین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

زنگ بزن بهش بگو با پیامک تهدیدات رفتیم ازت شکایت کردیم جرات داری باز مزاحم شو.

و واقعا هم برید پیگیر بشید

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

ب جرم مزاحمت ازش شکایت کتید

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بهش بگو پیامای تهدیدتو دارم شکایت میکنم.تزت بعدشم.بگه مامانم.خبر داره چیزی بگی به ضرر خودت تموم میشه 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق