سلام بچه ها
راستش خواهر من الان 17 18 سالشه دوسال پیش یه حماقتی کرد وقتی سر یه موضوعی خانواده باهاش مخالفت کرد قهر کرد یه روز کامل از خونه زد بیرون..نگو اون روز یه آقای متاهل عوضی این بچه رو تو اون حال دیده و از فرصت استفاده کرده و باهاش همدردی کرده و فاز درک و بزرگمنشی برداشته مخ اینو زده
و حتی به منم چیزی نگفته
به گفته خودش آقاهه بعد اون روز یکبار دیگه این و دعوت گرده خونش ولی قسم میخورد که کار خاصی نکردن فقط بغلش کرده و اینم دلش پر بوده گریه کرده و بعدم یکم حرف زدن و رفتن.بعد که خواهرم متوجه شده اون دروغ گفته که زنش مرده و زن داره باهاش بهم زده که اون شب همه چیزو بهم گفت منم بهش گفتم دیگ جوابشو نده البته اون اقا خیلی خواهرم و تهدید میکرد که به پدرت همه چیزو میگم میگم که اومدی خونه ی من و منم دلداری میدادم بهش که چیزی نیست نگران نباشه
اما این اقا دست از سرش برنمیداره نمیدونم از کجا اما شمارشو ک جدیدا گرفته گیر اورده و دیشب بازم پیام داده بهش طبق گفته های ابجیم این مرده قبلا یه پرونده مزاحمت داشته ظاهرا زن بیچارشم میدونه این چه حیوونیه ولی نمیدونم چرا تحمل میکنه
الان به نظرتون چیکار کنیم؟؟ واقعا عملی میکنه تهدیدشو؟؟ ادرس خونمونو داره ولی الان 3 4ماهه فقط تهدید میکنه کار دیگه ای نمیکنه
توروخدا راهنماییم کنید میترسم ابجیم بازم یه کار اشتباه دیگه کنه😔😔