2777
2789

بچه ها ما چند ساله دوستیم الانم نشونم

هیچ وقت ازش چیزی نخواستم چون به نظرم درست نبوده نمیخوام فکر کنه چشمم دنبال پولشه یا میخوام ازش سواستفاده کنم با ذهنیتی که پسرا از دخترا دارن

ولی خب دلمم میخواد بفهمم خسیسه یا نه؟

چطوری میشه فهمید بدون اینکه خودمو سبک کنم؟یا چیزی ازش بخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیرون میرید چیزی میخره؟خوراکی لباسی چیزی؟ تولدت چی کادو داد

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

خب قرار نیس تو چیزی بخوای , وفتی چند ساله دوستین باید این مساله رو راحت بفهمی , وقتی میرین بیرون برات چیزی میخره؟ رستوران و کافی شاپ میبره؟ یا اگه یبار برد دیگه دفعات بعدی زورش میاد؟؟؟ برات تو مناسبت ها کادو خریده؟ سفر رفته برات چیزی بیاره؟؟ همینجوری بی مناسلت برا خوشحالیت کاری کرده ؟

خب مشخصه دیگه من شوهرم اصلا خسیس نیست مثلا توی نامزدی مدام برام چیز میخرید رستوران میبرد کادو تولد گرون میخرید و موقع خرید طلا گفت هرچی دوست داری بردار و اینا 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
چرا بابا خیلی با مناسبت و بی مناسبت هدیه خریده

خب دیگه نگران چی هستی خسیس نیست خوشحال باش

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣