2777
2789
عنوان

دارم می میرم از وابستگی حالم خیلی بده تو رو خدا بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 20 پست
درضمن دوست داشتن به حرف نیست  به عمل هست که اون آقا نداره  دختر خوب  درد دار ...

کاش بداخلاق بود حرف بد میزد بی ادب بود بی فهم و درک بود هیچ بدی نداشت من عاشق اخلاقش بودم فقط بخاطر درس سرد بود و یه عالمه مشکل رو سرش ریخته بود 

ولی اون ک میدونس چقدر مشکلات داره رابطه رو با من تو سال کنکورش شروع کرد و خیلز ادعا دوس داشتنمو میکرد 

من یکسال تمام صبر کردم کنکورش تمام بشه هیچ وقت درست حسابی واسم نداشت و من هیچ اعتراضی نکردم الان یهو دیروز گفت اصلا ی دلایل موفق نشدنم شاید تو باشی برو میخام تنها باشم و درس بخونم خوب دل من چی😭 این همه قول و قرار باهام گذاشته بود این همه محبت و علاقه ای ک بهم داده بود و به ایتده مشترک امیدوارم کرده بود چراااا ی شبه گذاشت رفت 😭😭😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفش بزرگه و درسته

هدف که درست باشه ترسی نیست 

حتی از دست دادن و حذف کردن

حق بده بهش مسیر سختی و داره 

ولی مطمئن باش عاشقت نبوده 

عاشق دل معشوق و نمیرنجونه 

کنار بکش و توام برا آرزوهات بجنگ و خودت و الویت قرار بده

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
حالش بد کنکورشه بهش زمان بده اگر تورو مقصر بدونه که موندش فایده نداره من خودم تو ترکم..🙁 هی ...

اره حالش بده ولی از همون اول اینطوری بود نه از نخوندن خیلی خوب خوند فقط از شرایط زندگیش تو خانوادش راضی نیس فامیلاش بدن مادرش مریض ولی دقیقا همین شرایطو داشت وقتی با من شروع کرد و حرف عاشقانه زد و ادعای دوست داشتنم کرد دقیقا تو همین شرایط گفت تا اخر عمر من باهات هستم ولی رفت من موندم یه درد دوریش😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜
هدفش بزرگه و درسته هدف که درست باشه ترسی نیست  حتی از دست دادن و حذف کردن حق بده بهش مسیر سخ ...

اره عاشقم نبود ولی من بودم اون میگفت هنوز عاشقت نشدم ولی خیلی دوستت دارم و واس ازدواج میخامت حتی بهم میگفت واس سربازی منتظرم میمونی گفتم اره معلومه ک منتظرمیمونم ولی پس دل من چی من دارم نابود میشم منم خودم میخام واس کنکور بخونم ولی داغونم کرد با اینکار 😢😭 الان این ته نامردیه من نمیتونم بدون اون بخدا گفته بود تا اخرش باهاتم 😭

اگه گفتین کی ام؟😁😜