2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من خوبه ۲۳ سالمه دارم جدا میشم  خودمو اینقدر لعنت میکنم که اشتباه انتخاب کردم عجله کردم

سنتی اذواج کردی یا عشق 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ببخشید اسی سوال بی ربط میپرسم 

اسمت کیژان هست؟یعنی چی؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
مثل من خوبه ۲۳ سالمه دارم جدا میشم  خودمو اینقدر لعنت میکنم که اشتباه انتخاب کردم عجله کردم

انشاالله که زندگیت رو روال خوبش بیافته... ولی فکر میکنن بقیه که خاستگار باب میل پیدا میکنن یه کاری میکنن بی عمل نمیشه

قبل از گشتن دنبال یه ادم خوب رو خودت کار کن اخلاق رفتار پوشش ظاهر شدن تو اجتماع صحبت کردن ارتباط گرف ...

چه طور باید رو خودم کار کنم تا بتونم تو‌اجتماع حرف برنم.

من حتی  جلو عمه ها و عموهام هم روم نمیشه‌

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بعدشم هیچوقت نشین تو خونه فکر کن که خاستگار بیاد شوهر کنم پیشرفت کنم صد در صد اشتباهه برو سرکار باشگاه خودت زندگیتو بساز شاد باش یه فرد موفق باش بدوت وابستگی به دیگران پسرا از دخترای وابسته دخترایی که منتظر شوهرن اصلا خوششون نمیاد وقتی ببینن موفقی بهت افتخارم میکنن خاستگاراتم زیاد میشن