2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه در زمینه ماهیانه لطفا تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 33 پست
به خاطر نزدیک بودن موعدته عادیه دکتر نمیخواد بچه هم میخوای بعد از پاک شدن یه شب درمیون اقدام کن نه د ...

والا دوبار باردار شدم اصن اینطوری اقدام نکردم خوب گفتی عزیز 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
اره چن روز منتظر باش بعد بی بی بزن

وای یعنی میشه؟

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خاومای نینی سایت درگیر همین مشکلن امشب😂

😂😂

وای یعنی میشه؟

اگه جلوگیریت طبیعی باشه اره مال من طبیعی بود

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
[QUOTE=152121163]اگه آماده نباشه بدنت ممکنه زخم بشه [/ نه از اون نیست خودم یکم نگران شدم بخاطر اینک ...

اگه ماه پیش دکتر رفتی و گفته عفونت نداری پس نگران نباش. منم يه بار نزدیک پریود نزدیکی داشتیم ببخشید رفتم سرویس دیدم پریود شدم وسط ماجرا. 

اصلا نزدیک ب پریود امکان بارداریت خیلی کمه

اوهوم خودمم یه چیزایی خوندم یکم فقط از عفونت میترسم ماه پیش خوب بود ولی میترسم الان گرفته باشم

وای یعنی میشه؟

عزیزم به چیزی امید ببندکه منطقی باشه به خاطر خودت میگم چون دلسرد میشی بعدا.باردارشدن نیاز به تخمک داره تخمک که فولیکول خوب و آزاد داشته باشه و نزدیکی مرتب تو روزای تخمک گذاری یعنی همون کهگفتم یه شب درمیون 

اگه ماه پیش دکتر رفتی و گفته عفونت نداری پس نگران نباش. منم يه بار نزدیک پریود نزدیکی داشتیم ببخشید ...

اها پس ممکنه خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی منم یه جورایی شدم اندفعه

عزیزم به چیزی امید ببندکه منطقی باشه به خاطر خودت میگم چون دلسرد میشی بعدا.باردارشدن نیاز به تخمک دا ...

ممنون گلم من بیشتر از باردار شدن میترسم هم بچه میخوام هم میترسم باردار شم تایپک های قبلم هس اگر دوس داشتی علتش اونجای 

واسه ترسش پرسیدم

نه نترس عادیه ،انقباضات رحم زیاد میشه دیواره رحم ریزش میکنه

ممنون گلم

آره نگران نباش. خانم ها رو میشناسی ديگه هر ماه يه وضعیت رو تجربه میکنن 

واقعا به طور وحشتناکی عجیبیم این برنامه ماهیانم که هر ماه یه طور تغییر میکنه