2777
2789

سلام خانوم گلیا عذر میخوام راسیتش من بعد از رابطه متوجه خونابه شدم که ادامه داره با اینکه نزدیک عادت ماهیانم هست امکان داره واسه شروع پری باشه یا پیگیری کنم اخه ماه پیش دکتر بودم همه چی اکی بود انگار اگر برای پریه چی بخورم بیاد راحت شم درد دارم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
موعد پریودت کی هست؟

والا بهم ریخته هر دفعه چند روز جلو مینداختم رو حساب این فردا یا چهارم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی نداری

والا امروز اقدام کردم امروز انگارپری شدم قبلش اقدام نداشتم😂

من بعد رابطه ازم خون میومد فهمیدم باردار بودم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من بعد رابطه ازم خون میومد فهمیدم باردار بودم

جدی؟خب من که اقدام نداشتم پس یعنی چند روز منتڟر بمونم

جدی؟خب من که اقدام نداشتم پس یعنی چند روز منتڟر بمونم

اره چن روز منتظر باش بعد بی بی بزن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

[QUOTE=152121163]اگه آماده نباشه بدنت ممکنه زخم بشه [/

نه از اون نیست خودم یکم نگران شدم بخاطر اینکه تازه امروز اقدام کردم با اینکه نزدیک ماهیانس الان این نشانه عفونته؟یا نزدیک شدن پری؟