2777
2789

خب این دقیقا سیاست کاریه نی نی سایته، بخاطر همینه که هرچی سرچ میونی تو گوگل یه تاپیک از نی نی سایت میاره، میدونستی هزینه‌ ی هر تبلیغ توی نی نی سایت چقدر بالاست؟ دقیقا بخاطر اینکه کاربرا مدام توش تاپیک میزارن و نمیتونن حذف کنن چیزی رو و این باعث میشه نی نی سایت روز به روز گسترش پیدا میکنه

بچه ها میخام سریال مانکن رو ببینم ولی گوگل نمیاره ی قسمتش رو از کجا میتونم ببینمش؟؟

این کانال تلگرام همه سریالارو داره سرچ کن

https://t.me/FlixSeryal

بیا تا بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کانال تلگرام همه سریالارو داره سرچ کن https://t.me/FlixSeryal

تل ندارم

مرسی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چی سرچ کنم؟؟لینک کا‌نالشو میدی؟؟؟

من لینک کانالشو ندارم چون خودک از بیرون سریال ها رو میخرم.

شما برید تو روبیکا سرچ کنید سریال مانکن یه کانال مخصوص داره 

هر سریال دیگه ایی رو بخوای هم هستش آقازاده و.... همه کانال جداگانه دارن.

من لینک کانالشو ندارم چون خودک از بیرون سریال ها رو میخرم. شما برید تو روبیکا سرچ کنید سریال مانکن ...

مرسی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چون به حرف کاربرا اهمیت نمیدن

من یه سوال داشتم. بحرمت تاپیک شما سوالم رو تاپیک کردم ولی سریع قفل کردم و درخواست کردم دوستان در تاپیک قبلم پاسخگو باشند که اون تاپیک قفل شده رو بتونم حذف کنم.

هیچکس جوابمو نداد.

خوده کاربر ها مقصرند که برای خودشون اهمیت قائل نمیشن.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
من یه سوال داشتم. بحرمت تاپیک شما سوالم رو تاپیک کردم ولی سریع قفل کردم و درخواست کردم دوستان در تاپ ...

بله از دیشب یه عالمه تاپیک زده شده که تاپیک نزنید و اهمیت بدین به این موضوع ولی ببینین خیلیا گوش نکردن من اگه بتونم از اینجا میرم فعلا به یه دلیلی لغو کاربری نمیزنم