2777
2789

دکتر فرزاد احمدی رو میشناسید؟ متخصص تغذیه. کارش چجوریاس

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودم رفتم پیشش سه سال پیش ده کیلو کم کردم بعد منم ب هر کی معرفیش کردم نتیجه گرفت

وزنت ثابت موند؟ این لیزر که میگن چیه؟ 

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
وزنت ثابت موند؟ این لیزر که میگن چیه؟ 

اره ثابت موند تا قبل عید ک عقد کردمو خودم رعایت نکردم اصلا 

ببین ی لیزری میزنه رو نبضا مثلا رو مچ رو آرنج باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشه خودم یکم با لیزرش مشکل داشتم چون بعدش سردرد میگرفتم و اینکه یک روز در میون هم باید بری هزینه خیلی بالا میره

دو سه تا همکارام رفتن پیش مسعود احمدی اونام خیلی خوب وزن کم کردن اون ویزیتاش دو هفته یباره تو هشت بهشته فک کنم

اره ثابت موند تا قبل عید ک عقد کردمو خودم رعایت نکردم اصلا  ببین ی لیزری میزنه رو نبضا مثلا رو ...

لیزر اجباره؟