2777
2789
عنوان

خانوما پسر بدون پشتوانه چجوری باید ازدواج کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 47 پست
مگه همه اونا ک موفق شدن بابا داشتن یا باباشون پول و پارتی داشته  خودش باید همت کنه

تو نیلای هستی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو پدرو مادرش راضی ان ب ازدواجش؟ یانه؟ 

دوم اینکه دختر مورد علاقه اشو پیداکرده یانه؟ 

بعد راهنماییت میکنم🌹🌹🌹

" آن گاه که دوست داری همواره کسی بیادت باشد....بیاد من باش که من همیشه بیاد توأم "   بقره آیه 152
با عشق اگه پسره خوب باشه مهم نیس دختر دوسش داشته باشه  باهم میسازن

عشق نون میشع یا آب الان با عشق برو دوکیلو سیب زمینی بهت نمیدن  یه بچه تا بدنیا بیاد ده تومن پول سونو غربالگری و مخلفات و سالاد فصلشه اونوقت چجوری با عشق ازدواج کنی والا همون عشقتم یه سال باهات باشع نداشته باشی براش خرج کنی ده تا عشق پیدا میکنع برا خودش

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
خیلی وضعیت سخت شده...یا کار گیر نمیاد یا گیر میاد اما با درامد کم...خدا به هممون کمک کنه🤲

دقیقا مثل برادر من ۳۷ سالشه درس خونده ولی کار مربوط به درس نیست هرجا هم میره بعد چند روز بیرون میکنند البته از نظر مسکن پدرم خانه بهش میده برای زندگی که مستاحر نباشه ولب خودش چون شغل ثابت نداره تردید داره از طرفی هم سنش داره بالا میره.اون چکار کنه

اره گلی

عه کاربری قبلیت چی شد؟خودت ترکوندی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
عشق نون میشع یا آب الان با عشق برو دوکیلو سیب زمینی بهت نمیدن  یه بچه تا بدنیا بیاد ده تومن پول ...

من میگم اگه پسری بیاد خواستگاریم با شرایطی ک گفت ولی دوسش داشته باشم قبول میکنم 

بله درسته میگید 

نمیدونم چطوری منظورم رو بگم 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

دقیقا مثل برادر من ۳۷ سالشه درس خونده ولی کار مربوط به درس نیست هرجا هم میره بعد چند روز بیرون میکنن ...

خیلی از مشاغل مربوط به درس نیست...بعضیا وقتشونو تو دانشگاه تلف میکنن به جای اینکه مهارت یاد بگیرن...دانشگاهام ماشالله کاری به آینده شغلی رشته ها ندارن،همینجور دانشجو میگیرن و بیکار تحویل میدن به جامعه....

خدا به برادر شماهم کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱