2777
2789
عنوان

جارو برقی باقدرت خوب و ارزون ؟

6755 بازدید | 17 پست

ویداس یا پارس خزر داشتید تا حالا ؟ خوبه؟ یا زود خراب میشن؟ میخوام برای یه بنده خدایی بخرم خودم قبلا بوش داشتم الان هم فیلیپس. یه جاروی برقی زیر دو تومن لطفا بهم معرفی کنین که از عملکردش راضی بودین. مرسی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نطر من جاروبرقی خوب فقط مدل سطلی خوبه مکش عاااالییییی داره 😁

من دور از جون شما خریت کردم سطلی خریدم اینقدر که گفتن خوبه، البته یکی دیگه دارم 

اما به حدی مکش داره که میچسبه به زمین یه قدرت میخواد جداش کنه یکماهه خریدم نتونستم ازش استفاده کنم گذاشتم تو دیوار 

به نطر من جاروبرقی خوب فقط مدل سطلی خوبه مکش عاااالییییی داره 😁

عزیزم شما سطلی داری؟ منم میخوام جاروم رو عوض کنم سطلی سپاهان بخرم شنیدم خیلی خوبه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیزم شما سطلی داری؟ منم میخوام جاروم رو عوض کنم سطلی سپاهان بخرم شنیدم خیلی خوبه

اشتباه منو نکن 

منم بس که گفتن خوبه خریدم بنظرم یه کارغیر استاندارد 

فقط یه موتور قوی بهش وصل کردن اینقدر سنگینه که حد نداره 

اشتباه منو نکن  منم بس که گفتن خوبه خریدم بنظرم یه کارغیر استاندارد  فقط یه موتور سنگین ...

راست میگی؟اخه من از هر کی پرسیدم خیلی راضی بودن. چه مدل و چه قیمت خریدی؟ 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 راست میگی؟اخه من از هر کی پرسیدم خیلی راضی بودن. چه مدل و چه قیمت خریدی؟  

نه بابا میچسبه به فرش دست آدم داغون میشه تا بخوای جارو کنی من گذاشتمش دیوار یکماهه خریدم

1450 خریدم دیوار گذاشتمش 1200 هیچکس نمیخره 

به شوهرم میگم فکر نکنم کسی مثل ما گول بخوره اینو بخره دسته ها سنگین بدنه سنگین افتضاح

فقط مکش داره خیلیا بخاطر مکش بالاش میگن خوبه اما من گردن و دست کمرم داغون میشه، غیر استاندارده، بوش و فیلیپس سامسونگ اینا خیلی سبکن من جارو قبلیم عالی بود اینقدر سبک بود من مثل جارو دستی کوچکترین آشغال زمین میریخت جارو میاوردم جلو دست اینو اصلا دلم میخواد نگاش کنم😅

من دور از جون شما خریت کردم سطلی خریدم اینقدر که گفتن خوبه، البته یکی دیگه دارم  اما به حدی مک ...

خب برای من خیلی مهم بود که مکش قوی داشته باشه ومو هایی که روی زمین میریزن رو جمع کنه 

اخه مامانم از این مدل ماشینی ها داره اونم سنگینه ولی مکش اصلا نداره😕😕😕 درنهایت سطلی اگرچه که یکم سنگینه ولی مکشش عالیه وموهای روفرش رو خوب جمع میکنه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
نه بابا میچسبه به فرش دست آدم داغون میشه تا بخوای جارو کنی من گذاشتمش دیوار یکماهه خریدم 1450 خریدم ...

مارکش چیه عزیزم؟ یه آقا راحت میتونه جارو کنه باهاش ؟ قدرتش کمتر نمیشه دکمه ای چیزی نداره؟

مارکش چیه عزیزم؟ یه آقا راحت میتونه جارو کنه باهاش ؟ قدرتش کمتر نمیشه دکمه ای چیزی نداره؟

سپاهان، بله برا آقا خوبه، و برای محیطی که فرش نداره و پارکت و سنگ هست برا داخل ساختمون که میخوان نطافت کنن من اتاق خوابن یه قالیچه کوچیک انداختم فقط اونجا راحت جارو میشه برا فرش اصلا مناسب نیست، قدرتش هم یه دکمه کم و زیاد داره حتی کمش هم پر قدرته من تا حالا از دکمه زیادش استفاده نکردم و صدا میده چطور  😲 انگار هلیکوپتر روشن کردی 😅😅😅😑 کلا سطلی ها صداشون زیاده