2777
2789

کیا از آلوئه ورا برای پوستشون استفاده میکنن؟؟؟؟

من رفتم گلدون آلوئه ورا گرفتم . هربار یکی از پایینش میچینم واسه پوستم .

گفتم به شما ایدشو بدم که برید گلدونشو بگیرید . همیشه زندس و دارینش 😍

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش چنده حدودا عزیزم

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

من باعچه هام پر...همینجوری خودش حوونه میزنه...میتونم صادرات کنم

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
نشد عکس بذارم . من بزرگشو گرفتم ۶۰  میتونی کوچیکشو بگیری

مرسی عزیزم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
منم خونه مامانبزرگمینا ک میرم همین کرمو میریزم مامانمم هی چش غره بم میره😂

چرا ایرادی نداره . چون شاخه های کناریشو بکنی باز از وسطش جوونه میزنه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...