2777
2789
عنوان

کیا کاپ قاعدگی استفاده کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارکش فرق نمیکنه چی باشه؟ منم میخوام بخرم، اما میگم نکنه چیزی که میخرم خوب نباشه، اکثرا میزنن سلیکون ...

من ارگانی دارم 

ایران میگن لونت خوبه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خوب نوار رو میندازی دور..اینو هی باید دراورد خالی کرد ..شست

هر هشت ساعت اونم روزهای اول درمیاری با یه حرکت خالی میکنی آب میگیری و میذاری سر جاش

ولی به جاش دیگه نه لباست نه ملحفه کثیف نمیشه 

خیلی راضی ام هم تمیزه هم هزینه نداره هم بو و ترس از لک شدن نیست اینم بگم هر کی استفاده کرده راضیه ...

ممنون میشم اگه جواب بدی،بحث نظافت و ضد عفونی کردنش چطوره و اینکه ممکنه باعث عفونت هم بشه برای افراد؟

هزینه اش چطوره؟

ممنون میشم اگه جواب بدی،بحث نظافت و ضد عفونی کردنش چطوره و اینکه ممکنه باعث عفونت هم بشه برای افراد؟ ...

هر آدمی بهداشت فردی رو رعایت نکنه دچار عفونت میشه

کاپ یا پد فرق نداره

یه ظرف سیلیکونی داره شبیه از این لیوان تا شو ها

توش تا نصفه آب میکنی کاپ رو میذاری توش دو دقیقه توی ماکروفر بجوشه . درش پلمپ میشه و با هوای ماکروفر ارتباط نداره

در میاری خشک میکنی توی کیف پارچه اش میذاری تا ماه بعد 

ماه بعد هم فقط آخر دوره همین کار رو میکنی 

قیمتش حدود سیصد تومنه و ده سال کار میکنه

یه جوری میگه ندارن و ندیده انگارسفینه فضاییه😒

حقیقتش اینه که تجربه استفاده از این وسیله با تجربه گوگل کردنش فرق داره

حالا چرا به شما بر میخوره ؟