2777
2789
عنوان

بیاین کمک....‌‌‌‌‌

88 بازدید | 12 پست

سلام 

لطفا بی ادبی نکنید چون جواب نمی دم.

چند سال پیش جایی کار می کردم که یه خانم ۵۰ ساله مجرد آنجاکه می کرد البته بگم رفتارش با من خوب نبود. یه بار داشتیم با همکارای دیگم حرف می زدیم من از لفظ ترشیده استفاده کردم البته نه واسه اون خانم ولی اون خانم هم اونجا حضور داشت( خودم می دونم  خیلی بی فرهنگ و لی شخصیت بودم).

ولی حالا خودم ۳۱ سالمه و هر چی خواستگار میاد  یه ایرادی داره‌.‌‌‌.....

است از وقتی قرار خواستار بیاد زندگی من آشفته میشه

نمی تونم از اون خانم هم بدم حلالیت بطلبم. چون نه روم میشه و اینکه اون خانم اصلا اون روز چیزی به روش نیورد. 

چی کار کنم؟

رد مظالم بده

یا یه مقدار قران، یا دعایی چیزی به نیابت از ایشون بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش آدم مذهبی نیستم.

اهان

خب پس از طریق یه واسطه به گوشش برسون که پشیمونی

یا اگه میتونی برو پیشش ولی مستقیم نگو

ی جور بحث بنداز ببین چی میگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
اهان خب پس از طریق یه واسطه به گوشش برسون که پشیمونی یا اگه میتونی برو پیشش ولی مستقیم نگو ی جور ...

آخه کلا هیچ رابطه دوستانه ای باهم نداشتیم و اینکه نمی دونم اصلا اون روز اون متوجه حرف من شد یا من حساس شدم

آخه کلا هیچ رابطه دوستانه ای باهم نداشتیم و اینکه نمی دونم اصلا اون روز اون متوجه حرف من شد یا من حس ...

احتمالا متوجه نشده وگرنه میگفت بهت یا حداقل ی نگاهی چیزی میکرد بهت

اگرم متوجه شده و چیزی نگفته پس اونقدری مهربون هست ک ببخشه

همین که الان پشیمونی و دنبال راه برای حلالیت گرفتن خودش کلیه

باید بگی عزیزم وقتی نمیتونی از طریق قران و دعا حل کنی پس لازمه غرورتو زیر پا بزاری و بری

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بهش میگن کارما

کافیه کاملا پشیمان باشی و دیگه نخوای تکرار کنی 

و اینکه اینجا هم گفتی یعنی خجالت زده ای

این میشه کارمای خوب

بهت اطمینان میدم این دفعه اشفتگی نخواهد بود و ان شاء الله همه چی منطقی پیش خواهد رفت 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ربطی به مجرد موندنت نداره بابا چقد همه چیو جدی میگیری آخه  حالا یه چیزی گفتی

آخه نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟

خواستگار زیاد داشتم ولی گره تو کارم میفته. اصن یه جوری میشه که شب خواستگاری هیچ پسری به دلم نمی شینه