2777
2789

خانوما هر کس حاجتی مشکلی چیزی داره می تونید اسمتون رو تایپیک اخرم بنویسید من ختم دعای امام زمان دارم که البته بهش خیلی معتقدم منو نجات داد اگ دوست داشتید اسمهاتون رو بنویسید تا لیست کنم واستون و دعا براتون خونده بشه در پناه حق و اینکه تموم‌کردن راهکار آخر نیستا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قضاوت نکن رفیق من الان واقعا میخام باهم حرف بزنیم چون خود من سال قبل حتی دست به خودکشی زدم‌

حالم از خودم بهم‌میخوره که اینقد تنهام کسی منو نمیخواد مث یه تیکه آشغالم دیگه غرورم خورد شده خسته شدم دیگه هیچ انگیزه ای ندارم

حالم از خودم بهم‌میخوره که اینقد تنهام کسی منو نمیخواد مث یه تیکه آشغالم دیگه غرورم خورد شده خسته شد ...

واقعا تنهایی حتی خانواده!البته آدم گاهی توی خانوادشم غریبه اینو درک میکنم اما خوب تو الآن شاید خیلی عصبی هستی این طور حرف میزنی درمورد خودت اینطور حرف نزن تو یه آدم باارزشی رفیق  

حالم از خودم بهم‌میخوره که اینقد تنهام کسی منو نمیخواد مث یه تیکه آشغالم دیگه غرورم خورد شده خسته شد ...

خودت خودتو دوست داشته باش و برای خودت احترام قائل شو. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️