2777
2789

بله هم باعث سقط و هم آلرژي و اگزماي نوزاد ميشه

اصلا نخور

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله زعفرون اویشن زیره هرچی باعث شه پریود شی فک کنم عسل هم هست یادم نیست

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

عزیزم زعفران ضرر داره ولی نه مقداری که به طور معمول در غذا استفاده میشه 

من از پزشک متخصص طب سنتی پرسیدم و گفتن دم کرده پنج مثقال زعفران که یکجا خورده بشه باعث سقط میشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

من فقط میدونم یه ذره زعفرون به هیچ وجه باعث سقط نمیشه، همه یه چی شنیدن که زعفرون سقط میکنه ولی نمیدونن باید یه عالمه بخوری، اگه به این راحتی بود که دنبال این همه راه پر هزینه و سخت برا سقط نمیرفتن

من باردار بودم خواهر شوهرم هر وقت من خونه مادرشوهرم میرفتم چای و زعفرون فراوون برام میاورد تو غذاشم پر میکرد زعفرون میگفتم نمیخورم میگفت با یه بار هیچی نمیشه