2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون و پریود نشدن!

4196 بازدید | 32 پست

خانوما ۱۴ روزه آمپول پروژسترون زدم ولی هنوز پریود نشدم

امروزم بیبی چک زدم منفی بود

قبلا هردفعه این آمپول رو میزدم قبل از ۱۰ روز پریود میشدم

این ماه تاخیرم خیلی زیاد شده میشه بگید چیکار کنم ک زودتر پریود بشم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

اول به بی بی چک اعتماد نکن

بعد چایی دارچین بخور خیلی زود پریود میشی

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعو یه هفته بعد امپول پری شدم

خودمم همیشه زود پریود میشدم نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شد

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اول به بی بی چک اعتماد نکن بعد چایی دارچین بخور خیلی زود پریود میشی

اخه اگه باردار بودم حداقل یه هاله باید مینداخت

هرشب چایی دارچین میخورم پیاده روی هم میکنم

کاش زودتر بشم دکتر بهم دارو داده میخوام اونارو شروع کنم

منم 10 روز عقب انداختم علائم پریودی دارم ولی نمیاد دارم دیوونه میشم امپولم میخوام نزنم 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
هورمونهای بدنت درست کار میکنه؟

نه کم کاری تیروئید دارم

دوسال و نیمه قرص میخورم

منم 10 روز عقب انداختم علائم پریودی دارم ولی نمیاد دارم دیوونه میشم امپولم میخوام نزنم 

خیلی حس بدیه😭

من ۲۴ روزه عقب انداختم

تنبلی تخمدانم دارم

اخه اگه باردار بودم حداقل یه هاله باید مینداخت هرشب چایی دارچین میخورم پیاده روی هم میکنم کاش زودت ...

چقدر شبیه من😉

گلم بی بی چک برای بعضی ها رو نشون نمیده دوست من 2قلو باردار بود بی بی چک نشون نداد..

برای منم پیش اومده ک پرژسترون زدم و تانزدیک20 روز پریود نشدم...ولی یه احتمالی هم وجود داره اینکه آمپول پرژسترون زدین باعث بارداری شما شده

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

امضات😭

چندوقته منتظری؟

چقدر شبیه من😉 گلم بی بی چک برای بعضی ها رو نشون نمیده دوست من 2قلو باردار بود بی بی چک نشون نداد.. ...

هروقت آزمایش دادم منفی شد روح و روانم به هم میریزه با منفی شدنش جرات آزمایش دادن ندارم

کاش همینجوری ک میگی بود و این آمپول باعث بارداریم میشد ولی میدونم که نیست

خیلی حس بدیه😭 من ۲۴ روزه عقب انداختم تنبلی تخمدانم دارم

منم سایز تخمکم کوچیکه 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
به اون ربط داره بی برو برگرد، دوز قرصهات باید تغییر کنه، تنبلی تخمدان نداری؟

پس حتما دوباره باید برم دکتر

تنبلی هم دارم