2777
2789
همچن که با سیب زمینی و گوجس؟

نه عزیزم

پیاز سرخ میکنی کدو هم خرد میکنی ریزه بعد با پیاز قاطی میکنی نمک فلفل زردچوبه میزنی در میزاری ک بپزه اب و اینام نمیخاد چون خود کدو اب میندازه بعد بهش شملیز میزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم پیاز سرخ میکنی کدو هم خرد میکنی ریزه بعد با پیاز قاطی میکنی نمک فلفل زردچوبه میزنی در میزا ...

ممنون عزیزم

راز خوشبختی من این است: «راضی ام به رضای خدا»

گوجه بچین ته قابلمه.نمک و فلفل و کمی آبلیمو و روغن بریز. کدوی حلقه شده هم بچین روش. با شعله ی کم بذار بپزه.آب نریز.

کدو.سیب زمینی. گوجه.سیر.پیاز.فلفل دلمه ای. همه رو خورد کن توی قابلمه.با آب خودشون بذار بپزه.

کدوی خام رنده شده ، شوید،ماست کم چرب،سیر با یه کف دست نان.غذای رژیمی و خوشمزه و ساااااده برای شام

مرغ ، کدو، گوجه فرنگی،ادویه و سیر و پیاز با شعله ی ملایم ،بدون آب .

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
گوجه بچین ته قابلمه.نمک و فلفل و کمی آبلیمو و روغن بریز. کدوی حلقه شده هم بچین روش. با شعله ی کم بذا ...

ممنون عزیز دلم ⁦♥️⁩

اون چطوریه؟

ببین عزیزم اول کدوها رو به طور عمودی برش میزنی بعدش داخل کدوها رو با قاشق در میاری و کدوهارو میزاری کنار حالا گوشته کدوهارو که در آوردی با چاقو به قطعه های کوچولو برش میزنی بعدش باید یه مواد برای داخل کدو درست کنی گوشت چرخی با پیاز نگینی میریزی تو ماهیتابه و خوب تفت میدی بهش نمک و فلفل سیاه و مودر سیر و زردچوبه  و کاری اضافه میکنی حالا اون مواد داخل کدو رو که برش داری بهش اضافه میکنی و میزاری خوب سرخ شن و بهش یه قاشق غذاخوری رب گوجه و به همون اندازه رب انار اضافه میکنی میتونی توش سبزیجات معطر مثل جعفری ، مرزه   ترخون هم اضافه کنی خیلی خوشمزه ترش میکنه حتی هویج  و فلفل دلمه ای رنگی و ذرت هم مجازی بریزی حالا داخل کدوهاتو با مواد پر میکنی و نیازی تو ماهیتابه بعدش یه سس جداگونه برای روی کدوهات درست کنی توی یه ماهیتابه دیگه یکم روغن و رب گوجه و رب انار  و نمک و فلفل  سیاه میریزی و میرازی یکم مرق دار شه بعدش روی کدوهات میریزی و در ماهیتابه رو میزاری و با شعله کم تا مواد و طعم ها دست به دیت هم بدن و کدوهات یه حالت پخته بگیره این غذا رو میتونی  با برنج سرو کن خیلییییییی خوشمزه هست و سالم حتما امتحان  کن       

ببین عزیزم اول کدوها رو به طور عمودی برش میزنی بعدش داخل کدوها رو با قاشق در میاری و کدوهارو میزاری ...

دستت درد نکنه عزیز دلم به نظر خیلی خوشمزه میاد حتما امتحانش میکنم

فکر کنم تو آبش زمان پخت، قوره هم بریزیم خیلی خوشمزه بشه

دستت درد نکنه عزیز دلم به نظر خیلی خوشمزه میاد حتما امتحانش میکنم فکر کنم تو آبش زمان پخت، قوره هم ...

خواهش میکنم گلی نوش جونت   

اوهوم خوش‌مزه میشه ولی چون رب انار ریختی توش دیگه خیلیی ترش میشه ولی اگه مشکلی با ترشی نداره امتحان کن