خیلی میشه خب برنجوکه نمیشه گذاشت توفریزر.. گاهی وقتامیدم به یه کارگر
چرا نمیشه فریز کنی؟؟
همون برنج فریز شده حسرت خیلیاس
خوب نزار زیاد شه چهار بسته که شد بگو بیان ببرن کلی آدم گرسنه سرشون تو آشغالیه همو برنج فریز شده رو رو چششون میزارن
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چندروز پیش باقالی پلو وماهیچه پختم یه ماهیچه بزرگ موند گذاشتم یخچال چندروز بعد یخچال تمیز کردم دیگه دلم نیومدبخوریم با یه بشقاب باقالی پلو ریختم سطل اشغال من تا جایی که امکان داره اسراف نمیکنم برابچه ها به اندازه عدامیکشم یه دره هم میمونه خودم مجبورا میخورم ولی سر این ماهیچه بخدا عذاب وجدان گرفتم الانم اومد جلو چشم تصمیم گرفت ازاین به بعد موقع پخت از برنج یه پیمانه کم کنم ازمقدار گوشت هم همینطور کلا یکم دستم به زیاد میره
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
مامان من همینکارو میکنه الان ۶ساله دوتا خونواده انگاری سر سفره مان کلیم دعامون میکنن
غذا بلاخره زیاد میاد براشون کنار میزاریم فیریز میکنیم اندازه یه نایلون بزرگ که شد مامانم زنگ میزنه که بیا ببر بیچاره با سر میاد میبره
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
مثلا لوبیا سبز گرفتم اونقد خرد نکردم موند تویخچال خراب شد.انداختم بیرون..خیلی ناراحتم ازاین کار زشت ...
وای شما دیگه ازتنبلیه چرا اونقد میزاری که خراب شه من برا ته مونده بسقابم ناراحت میشم
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰