2777
2789
عنوان

من اسراف میکنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 51 پست
خیلی میشه خب برنجوکه نمیشه گذاشت توفریزر.. گاهی وقتامیدم به یه کارگر

چرا نمیشه فریز کنی؟؟

همون برنج فریز شده حسرت خیلیاس 

خوب نزار زیاد شه چهار بسته که شد بگو بیان ببرن کلی آدم گرسنه سرشون تو آشغالیه همو برنج فریز شده رو رو چششون میزارن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه ربطی داشت مگه فقط واسه گناهشه

اتفاقا اینم تاثیر داره..خب گناهه پول شوهرم به هدر میره بااین کارای من..نمیدونم واقعا روانشناس احتیاج شدم

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭
مثلا لوبیا سبز گرفتم اونقد خرد نکردم موند تویخچال خراب شد.انداختم بیرون..خیلی ناراحتم‌ ازاین کار زشت ...

عوارض تنبلیه 

وقتی تنبلی رو ترک کنی خود به خود خیلی اتفاقات بهتری تو زندگیت میوفته عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
مثلا لوبیا سبز گرفتم اونقد خرد نکردم موند تویخچال خراب شد.انداختم بیرون..خیلی ناراحتم‌ ازاین کار زشت ...

مشکلت تو تنبلیه ،کمتر بخر تا حوصلت شه خرد کنی،سریع خرد کن جمعش کن

باید برنامه ریزیتو بهتر کنین و شاید هم کمی تنبلی و کسلی باعث میشه ب کاراتون نرسین

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

تو اسراف گر نیسی تو شادی خواهر من😁

یعنی میشه تموم بشه این سختیا

من چندروز پیش باقالی پلو وماهیچه پختم یه ماهیچه بزرگ موند گذاشتم یخچال چندروز بعد یخچال تمیز کردم دیگه دلم نیومدبخوریم با یه بشقاب باقالی پلو ریختم سطل اشغال من تا جایی که امکان داره اسراف نمیکنم برابچه ها به اندازه عدامیکشم یه دره هم میمونه خودم مجبورا میخورم ولی سر این ماهیچه بخدا عذاب وجدان گرفتم الانم اومد جلو چشم تصمیم گرفت ازاین به بعد موقع پخت از برنج یه پیمانه کم کنم ازمقدار گوشت هم همینطور کلا یکم دستم به زیاد میره 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
چرا نمیشه فریز کنی؟؟ همون برنج فریز شده حسرت خیلیاس  خوب نزار زیاد شه چهار بسته که شد بگو بیا ...

برنج به دردنمیخوره فریزکنی خب.. باشه ازاین به بعدمیدمش به آدم‌های نیازمند.. ولی خودم واقعادرعذابم اصلادست خودم نیس بعضی وقتا گریم میگیره

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

مامان من همینکارو میکنه الان ۶ساله دوتا خونواده انگاری سر سفره مان کلیم دعامون میکنن

غذا بلاخره زیاد میاد براشون کنار میزاریم فیریز میکنیم اندازه یه نایلون بزرگ که شد مامانم زنگ میزنه که بیا ببر بیچاره با سر میاد میبره 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

وای شما دیگه ازتنبلیه چرا اونقد میزاری که خراب شه من برا ته مونده بسقابم ناراحت میشم

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

تو اسراف گر نیسی تو گشادی خواهر من😁

یعنی میشه تموم بشه این سختیا