2777
2789
عنوان

من اسراف میکنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 51 پست
برنج به دردنمیخوره فریزکنی خب.. باشه ازاین به بعدمیدمش به آدم‌های نیازمند.. ولی خودم واقعادرعذابم اص ...

والا ما میزاریم بدردم میخوره 

برنج سفیداستامبولی پلو لوبیا پلو..هیچیشونم نمیشه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندروز پیش باقالی پلو وماهیچه پختم یه ماهیچه بزرگ موند گذاشتم یخچال چندروز بعد یخچال تمیز کردم دی ...

اخه با ماهیچه دیگه چرا نکن خواهر من حیفه😊

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
من چندروز پیش باقالی پلو وماهیچه پختم یه ماهیچه بزرگ موند گذاشتم یخچال چندروز بعد یخچال تمیز کردم دی ...

هر وقت اینجوری زیاد امد بزار تو ظرف یه بار مصرف شب یا فردا ببر بده کسی که میشناسی یا بر برا بچه های کار گه سر چهارراه وای میسن من هر وقت مهمون دارم اضاف میاد سریع بسته بندی میکنم زنگ میزنم یه جای که مواد غذایی جمع میکنن بیان ببرن یا هموت موقع که مهونا رفتن سری شوهرم میبره میده به کسایی که تو خیابون خوابیدن یا بچه های کار اکر باشن اکثر وقتاذهم میره در بیمارستان همراه های بیمارانی که از شهر دیکه امدن بیرون نشستن میده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اخه با ماهیچه دیگه چرا نکن خواهر من حیفه😊

اره واقعا دیگه تکرار نمیشه😊

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰