2777
2789
عنوان

نتیجه نگرفتن از چله😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 68 پست
عزیزم من تازگی ها کلی چله گرفتم برا یه حاجتیم اما خدا نخواست اگه بنویسم چه چله هایی دوصفحه باید بنوی ...

منم همه رو انجام دادم میدونم از اولش دعامو مستجاب کرده حاجتمم داده اخه یجوری ارووم که حس میکنم شده فقط وقتش میرسه میده 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله  تو همین  محرم  ،تکلیفت روشن میشه

ان شاءالله💗

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

برای جواب یه حاجت صبر لازمه صبر کن خدا جوابتو میده..

ان الله مع الصابرین

خدا باصابرین است 

اگر هم‌ این حاجتت رو نداد یکی بهتره میده یا یجور بهتر

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
نه چله حدیث کسابودتمام شدالان چله زیارت عاشورا برداشتم باهمون نیت قبلیم

ان شاء الله به حق امام حسین حاجت روا بشی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
کار خوبی کردی  شاید این به نفعت بوده که تموم بشه

دلم خیلی سوخت خیلی خیلی .الان دیگه تو زندگیم منتظر هیچ اتفاقی نیستم 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
عزیزم من تازگی ها کلی چله گرفتم برا یه حاجتیم اما خدا نخواست اگه بنویسم چه چله هایی دوصفحه باید بنوی ...

حاجتت چی بود ؟میشه بگی لطفا

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

سلام

باید تو مدت چله سعی کنی نمازت قضا نشه .تا میتونی گناه نکنی و این که حاجت اولت ظهور امام زمان علیه السلام باشه چون اینطوری حضرت برات دعا میکنن

میتونم بپرسم حاجتت چی بوده؟؟

دلم خیلی سوخت خیلی خیلی .الان دیگه تو زندگیم منتظر هیچ اتفاقی نیستم 

بهش فکر کن مثلا اگه اون اتفاق میفتاد ممکن بود مشکلای زیادی بود 

عیب ما بنده ها اینه که الان رو می‌بینیم ولی خدا تا لحظه مرگمون

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
ممنونم گلم انشالا،انشالاشماهم حاجت روابشید

❤️

واقعا؟😢یعنی دوباره چله دیگه بردارم؟دوباره تلاشمو بکنم؟

اره عزیزم 

تا میتونی دعا کن 

ما ک خبر نداریم پشت صحنه چ اتفاقایی داره میفته 

شاید ی گناهه سنگینی داریم ک مانع میشه، باید با دعا رفع بشه 

شاید هرچی دعا میکنیم داره اول گناهامونو  پاک میکنه 

هیچ وقت نا امید نشو 

باید بلد باشی چ جوری دعا کنی،  نگو  ب زور از خدا چیزی نمیخوام 

اتفاقا ب زور بخواه  چون خدا قدرتشو داره 

وقتی بگی خدایا تو قدرتشو داری حتی اگه ب صلاحمم نیست ب صلاحم کنی،  اونوقتع ک میگه این بنده منو خوب شناخته

خیلیامون بلد نیستیم دعا کنیم ، مثلا میگیم خدایا فلان چیزو بهم بده هرچی شد با خودم، خب خدام میگه باشه بیا اما بخاطره غرورت عواقبش با خودت 

اما اگه بگی خدایا بهم بده تو قدرتشو داری و سود و زیان ب دست توست 

اونوقت میزان ایمانمون  رو بهش نشون دادیم و مطمئن باش جوابتو ب بهترین شکل میده 

هروقت با دعا کردن ب اون حد از  رشد تو معنویات رسیدی ک خدا میخواد ، حاجتتو میده 

فقط میخواد ما  بزرگ بشیم و رشد کنیم ، وگرنه  خودش میگه اگه آدمیان منو میشناختن و یقین داشتن ک من قدرتشو دارم  رو آب  راه میرفتن

ایت الله حق شناس هم فرمودند ک حاجتتونو  مث طلب از خدا بگیرین و بیخیال نشین 

چون خدا مالکِ همه چی دست خودشه  این وسط  بحث لیاقت ماست ک آیا لیاقتشو  داریم ک خدا  چیزی بهمون بده؟  پس با اصرار و ترک گناه  اون لیاقت رو بدست بیاریم😊

🍒🍹