2777
2789
عنوان

چراانقد من بدشانسم

162 بازدید | 4 پست

امروز امتحان نهایی دینی پیش بزرگسالان داشتم فک کردم ساعت چهار امتحانه نرفتم نگو ساعت هشت صبح بوده همه رو غیر حضوری پاس شدم غیر دینی زپرتی بنظرتون اموزش پرورش امتحان مجدد میزاره اخه میگن امسال سال اخریه ک پیش هس 

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

مث خر با ی بچه یکونیم ساله خوندم تاجایی ک ریاضی با ۱۹قبول شدم اخه این چ بدبختیه من دارم

گروه لاغری_فیت شو💙💙  وزن اولیه :۶۵/۵۰۰🔓 وزن دوم۶۳🔒وزن سوم۶۰🔒وزن هدف ۵۷🔒  تاریخ شروع ۳۱/۵/۱۴۰۱ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این بد شانسی نیس بی دقتی و اهمال خودته راجع به اینکه امتحان مجدد میدارن یا نه اطلاعی ندارم&nb ...

اخه نمیدونی من چ درگیری ذهنی دارم تادیروز تو دادگاهها درگیر شکایت از عمو های نکبتم بودم اصلا مخم یاری نکرد برم ساعتشو نگا کنم

اخه نمیدونی من چ درگیری ذهنی دارم تادیروز تو دادگاهها درگیر شکایت از عمو های نکبتم بودم اصلا مخم یار ...

دیگه حالا کاریه ک شده  الان غصه خوردن فایده نداره ازخود آموزش پرورش بپرس دقیق بهت میگن