2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد دوربین بذاره توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 44 پست
خب خیلی بده ادم خانواده خودش میان میگ میخنده میپاشه میخورخ دوس نداره شوهرش بفهمه راسی صدارم میشنون

منم اصلا خوشم نمیاد یعنی چی بیرون بزاره ...شایدم‌خونشون خیلی بزرگه یا ویلاییه از ترس دزده ....ولی ب شخصه اصلا دوس ندارم  من شاید دلم بخاد با دوستام همه کار کنیم باید شوهرم تو دوربین ببینه🙄😬

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

چ اشکالی داره منم دارم به شوهرم میگم بزار چونکه امنیت نداریم.اگه میبینی همیشه بیرون زیرکی نگات میکنه یااینکه گوشیتو  چک میکنه یا مهمونی بری وبیای نگات میکنه وهمیشه زیر نظرت میزاره شاااید بهت شک داشته وبخاطر همین داره دوربین میزاره واکه شکاک نباشه نه بخاطر دزد واینا میزاره

اگر انسانها همدیگر را درک کنند ، قاضی ها باید شغل دیگری برای خود انتخاب کننننند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگم،بعدا چیزی نشه

برای امنیت خوبه 

ولی حریم شخصی آدم حفظ نمی شه.

من خوسم نمی آد

شاید بخوای ولو بشی خودت رو بخارونی یا تنبلی کنی یا گریه کنی

لین طوری حس می کنی نشسته تو رو سوژه کنه

این کاربری برای دو خواهر است.
من سوال نپرسیدم چون گفتم شاید شکش بره به من

وا مگه به شما شک داره 

اگه داشت که بهتون نمیگفت 

بعد داخل خونه دیگه بده اخه یکی میاد خونتون بخواد لباس عوض کنه خواهری مادری خیلی بده که  بعد  عزیزم 

ضرب المثل :اون که پاکه از محاسبه چه باکه😁

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

چقد کار رو اعصابیه 

انگار ادم دیگه نمیتونه یه لحظه تنها باشه

بعدم من الان دارم به اونجایی فک میکنم که دزد بیاد بعد مثلا پلیس بخواد دوربینو چک کنه

همه زندگی ادمو میبینن یهو لباس ناجور پوشیده باشی چمیدونم تو خونه رقصیده باشی حرف خاصی زده باشی 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

یه پسر عمو دارم خیلی عاشقم بود و شیرینی فروشی داره نزدیک خونمون از وقتی فهمیده قبلا خواستگارم بوده و من ردش کردم بنظرم از اون موقع یکم بد بین شده وگرنه رابطمون خوبه و همو دوس داریم

بگم بهش بیا بریم مشاور یعنی قشنگ با دست خودم زندگیمو پوکوندم

پس کارایی نکن حساس شه تاشایدخداخواست که بیماری شکش درمان شه وازجنس مخالف حتی صحبت نکن

MOEIN ASADIانباردارکاشی سرامیک تهران

مگه تو كاري كردي يا ميكني كه حالا به خودت شك داري ما هم تو خونمون هم جلو درمون داريم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak