خب خیلی بده ادم خانواده خودش میان میگ میخنده میپاشه میخورخ دوس نداره شوهرش بفهمه راسی صدارم میشنون
منم اصلا خوشم نمیاد یعنی چی بیرون بزاره ...شایدمخونشون خیلی بزرگه یا ویلاییه از ترس دزده ....ولی ب شخصه اصلا دوس ندارم من شاید دلم بخاد با دوستام همه کار کنیم باید شوهرم تو دوربین ببینه🙄😬
تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدم من الان دارم به اونجایی فک میکنم که دزد بیاد بعد مثلا پلیس بخواد دوربینو چک کنه
همه زندگی ادمو میبینن یهو لباس ناجور پوشیده باشی چمیدونم تو خونه رقصیده باشی حرف خاصی زده باشی
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
یه پسر عمو دارم خیلی عاشقم بود و شیرینی فروشی داره نزدیک خونمون از وقتی فهمیده قبلا خواستگارم بوده و من ردش کردم بنظرم از اون موقع یکم بد بین شده وگرنه رابطمون خوبه و همو دوس داریم
مگه تو كاري كردي يا ميكني كه حالا به خودت شك داري ما هم تو خونمون هم جلو درمون داريم
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak