2777
2789

موقع دفع خیلی درد دارم، دکتر رفتم فایده نداشته.

لطفا تجربه های خودتون رو در اختیارم بزارین.

براتون خیلی دعا میکنم.

پماد شقاق استفاده کزدی؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجیر خیلی بخور خیس کن توی آب با آبش بخور. آلو و ...هم زیاد بخور

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

من داشتم همراه خونریزی زیاد. ویتامین زدم چندبار سوراخ کردم اون ویتامینو میزدم قبل وبعد دفع. روغن حیوانی هم خوبه. یا هم شیاف انتی همورویید بزن

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خوب نمیشدی؟ عملت جراحی با تیغ بود یا لیزر؟ بعد عمل برنگشت؟

توتاپیکهام خاطره اش رونوشتم الان اگه شل باشه سوزش دارم ولی حواسم هست یبوست نشم من سنتی عمل کردم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
چرا سوزش داری؟ الان که عمل کردی که دیگه نباید چیزی باشه

نمیدونم کلااین عمل هاوبیماری هاجوری هست که برگشت پذیرهست

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
من داشتم همراه خونریزی زیاد. ویتامین زدم چندبار سوراخ کردم اون ویتامینو میزدم قبل وبعد دفع. روغن حیو ...

عزیزم میشه لطفا بگی چه ویتامینی میزدی؟

دیگه چیکار میکردی؟

الان خوبی؟

من خیلی درد دارم