2777
2789

سلام 

ممنون میشم اگه بگین من 3سال اقدامم چکاپ رفتم مشکل نداشتم ن خودم ن شوهرم 

این ماه متفورمین خوردم. بعد کلومفین بعد یه امپول دیگه زدم و 13 پری هم اچ سی جی زدم 

چون خودم اصرار به بارداری داشتم اینارو داد بهم 

و یه سری ویتامین مثل بایو بیسیکس و ویتامین ای. فولیک اسید 

رفتم سونو روز 13 پریود گفت فولکویل هات ایده ال و خوبه 

من هیچ علامی ندارم. فقط چند روز بعد ترزیق اچ سی جی شکمم خیییییلیی زیاد ورم کرده و گاهی سردردم. ورم کردن شکمم نمیدونم واسه چیه؟ 

چند روز دیگه هم موعدمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اچ سی جی باردار شدم علائم خاصی نداشتم  

ممنون ❤️. ببخشید من تاپیک هاتون الان رفتم خوندم اون روشی که متوجه میشدی باردازی یا نه ادن انجام دادی؟ درست بود؟ 

من امروز هرچی تاپیک خوندم هیچکس باردار نشده بود با اچ سی جی  کلا امیدم از دست دادم

بستگی به هر بدنی داره

نهایتا نهایتا

خدایی نکرده باردار هم نشدی

ماه بعد همون داروهارو مصرف کن

فقط هاش سی جی رو نزن

باردار میشی انشالله

انشالله خمین ماه بارواری

استرس نداشته باش

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
ممنون ❤️. ببخشید من تاپیک هاتون الان رفتم خوندم اون روشی که متوجه میشدی باردازی یا نه ادن انجام دادی ...

نه درست نبود فک کنم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.