2777
2789
عنوان

من چم شده؟

215 بازدید | 11 پست

خیلی دوسش داشتم خیلی خیلی زیاد

هرکاری میکردم که به چشمش بیام

ولی اون یه جوری بود انگار براش مهم نیستم.این آخریا بهتر شده بود توجه میکرد بهم

از جمعه تاحالا که کنکور رو خراب کردم نسبت به همه چی سرد شدم خودم خونوادم و حتی اون.دوبار تا حالا به یه نحوی سر صحبتو باز کرده.من هنوزم دوسش دارم ولی دیگه مثل قبل نیستم یخ شدم...میترسم ازین حالتام.من منتظر یه توجه بودم ازش ولی حالا که اون بهم توجه میکنه اینجوری خنثی ام...من قبلا له له میزدم برای صداش ولی حالا که ویس میده اصلا حوصله ندارم ویسش رو دان کنم.نسبت به همه چی سر شدم.هیچی برام مثل قبل نیست .نامزدم نیست دوست پسرمم نیست یکیه که من دوسش دارم ولی خودش نمیدونه....نمیدونم چرا مثل قبل نیستم باهاش دلم میتپه براشا...مغزم خستس نمیزاره هیچ کاری کنم

أحب نفسي في أي إصدار

افسردگی

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی مث افسردگی بعد زایمانه ولی این افسردگی بعد کنکوره

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
چیکار کنم؟آخه از جمعه تاحالا اینجوری شدم

دارو داره و اینکهدسرتو حالا ک بیکاری با یه چیز دیگه گرم کن سعی کن دیگه به کنکور فکر نکنی یا حداقل مثبت فک کنی ک امسال نشد سال دیگه خواهر من سال بعد خوند رتبش بهتر شد

چیکار کنم؟ حتی اونم که همیشه میخندید به حرفام دیگه نمیخنده همش نصیحت میکنه

همین سرد بودنت باعث شده بیشتر بیاد دنبالت 

دلیل سردیتم همون افسردگیه و ناامیدیه ولی مطمعنم گذراس این جو کنکور از بین بره خوب میشی

همسرم دلیل من است. 💜🌱

حنا نباید اینجا میگفتی تاپیکت رو گزارش بزن بیا خصوصی

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤