2777
2789

بچه ها من دوست نامزدم که مثل داداشم میمونه مادرش چند سال بود مریض بود بنده خدا چهارشنبه فوت کرد..... خیلی ناراحته پسره امشب رفته رو مزار مادرش خوابیده خودم و مامانم باهاش حرف زدیم ولی زیاد فایده نداشت نمیدونم چجوری دلداریش بدم؟ چی بهش بگم؟ اصلا چه حرفی بزنم چه حرفی نزنم؟ 

اگه تونستید برای مادرش هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرستید خانوم خوبی بود

سعی کنین ی مدت دلداریش ندین همدردی کنین ولی دلداری فایدع نداره بزارین باور کنه تاچهلم مرگشو و اروم ش ...

ممنونم بابت صلواتت مرسی.

آخه فرق همدردی و دلداری و نمیدونم؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بابت صلواتت مرسی. آخه فرق همدردی و دلداری و نمیدونم؟😭

همدردی ینی کنارش بودن و تنهاش نذاشتن و هواشو داشتن ی مدت اگ مجردع غذاشو فلانو حواستون باشه اگ ن تنهاش نزارین حداقل ولی هی حرف نزنین باهاش چون فک میکنه متوجه درد بزرگش نیسین

‌بزارین هرجور ک میخواد عزاداری کنه گریه کنه تا خالی شه

چقدر سخته 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
همدردی ینی کنارش بودن و تنهاش نذاشتن و هواشو داشتن ی مدت اگ مجردع غذاشو فلانو حواستون باشه اگ ن تنها ...

عالی بود عزیزم مرسی دقیقا درست گفتی چون زیاد هم جواب تلفن نمیده.

آره مجرده به مامانم میگم براش غذا درست کنه . به نظرت وقتی میره مزار مادرش همراهیش کنیم خوبه؟

عالی بود عزیزم مرسی دقیقا درست گفتی چون زیاد هم جواب تلفن نمیده. آره مجرده به مامانم میگم براش غذا ...

ن گلم باید تنها باشه اینجوری زشته شاید معذبه پیش شما البته پنجشنبه یا جمعه باهم برین بعد اگ خواست تنهاش بزارین بگین ما میریم توراحت باش درکل اسودگی فکری خوبه تاباور کنه 

‌بزارین هرجور ک میخواد عزاداری کنه گریه کنه تا خالی شه چقدر سخته 

خیلی سخته تو این ۸ سال مریضی مادرش ذره ذره آب شد ولی الان فوتش ترکوندش بیچاره .... از یه طرف میگه راحت شد از یه طرف ناراحته  

به نظرم همین که تنهاش نزارید بهترین کمکه و اینکه از داروخانه یه قرص آرامبخش بخرید واسش اینجور مواقع ...

ممنونم عزیزم مرسی حتما میگیرم براش . ولی یکی از ترسامون همینه میگیم یه موقع خودکشی نکنه آخه زمینه افسردگی داره 

ممنونم عزیزم مرسی حتما میگیرم براش . ولی یکی از ترسامون همینه میگیم یه موقع خودکشی نکنه آخه زمینه اف ...

خدا اول صبر و طاقت یه مصیبت رو میده بعد مصیبتو عزیزم.هیچ وقت داغ دلش سرد نمیشه فقط یاد میگیره چجوری با اون داغ زندگی کنه.⁦☹️⁩⁦☹️⁩مواظبش باشید امیدوارم حالش خوب بشه.