2777
2789

من روانشناسم و حس ششم هم دارم.

برای کمک ب شما در خدمتم😍

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

رتبه کنکورمن

من از،عمق وجود خود خدایم را صدا کردم نمیدانم چه میخواهی ولی،برای تو برای رفع غم هایت برای آرزوهایت به درگاه خدا دعاکردم ومیدانم خدا از آرزوهایت خبر دارد یقین دارم دعاهایم اثر دارد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ا به این یه چیزی بگو  آدم شه

@برادراقای_نعمتیان  

بیا آدم شو صبرا

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

بی بی چکم دیروز هاله داشت

امروز پرنگتر شده البته بعد چن ساعت

بنظرت باردارم؟ 

جنسیتش چیه؟

قیافه شچ شکلی میش؟

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

کنکورم چی میشه؟؟؟

بچم چی؟؟؟الان باردارم؟؟؟؟

شغلهمسرم؟؟؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...