2777
2789

٢٩ هفته باردارم زياده وقتا فشار خونمم بالاست حالم بد ميشه،يه بچه هم تو خونه دارم،خيلى خيته ميشم از كاراى خونه شوهرم اصلأ دركم نميكنه جونم نميكشه،حالا با اين وضعم هى خونوادشو مهمون دعوت ميكنه اصلا استراحت ندارم،هر چقدر ميگم هر كارى ميكنم نميفهمه،كاش دكترم بهم استراحت مطلق ميداد منم ميتونستم يكم استراحت كنم،حتى حاضرم تا روز زايمان بستريم كنن

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

حتما مگه باید دکتر بگه استراحت کنی خودت به همسرت بگو خستم و نیاز به استراحت دارم توانایی مهمون داری ندارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بستری  نمیکنن

به من گفت  مطلق شو

با بچه ۳ ساله تو خونه گه نمیشد مطلق شم

کار خونه  اصلا  نمیکردم

فقط دستشویی حمام  غذا  اب   دادن به دخترم  با من  بود

خونه  منفجرم میشد  تمیز نمیکردم‌

۳۶  هفته  ۵ روز  زایمان کردم‌

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت الکی بگو ذکتر گفت استراحت مطلق باش مگه شوهرت باهات میاد داخل مطب؟ 

نه نمياد ولى خوب ميگه به چه علت؟ بايد يه چيز بگم قانع كننده باشه چون تو نت بزنه ميبينه ديگه

حتما مگه باید دکتر بگه استراحت کنی خودت به همسرت بگو خستم و نیاز به استراحت دارم توانایی مهمون داری ...

قبول نميكنه ميگه لوس نشو من از تو بدتر خسته ام

خب خودت الکی بگو ذکتر گفت استراحت مطلق باش مگه شوهرت باهات میاد داخل مطب؟ 

بگو دهانه رحمم کوتاه شده یا بگو جفت اومده پایین، من خودم هر دو این مشکلات داشتم و سرکلاژ شدم تو هفته 16، تو که هفتت بالاست نمیتونی سرکلاژ بشی بگو دکتر گفته ریسک زایمان زودرس داری، البته اینا تو سونو مشخص میشه

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنید.

خانمی تو تاپیک هاتون دیدم می خواستین قبل بارداری برای جنسیت تلاش کنید. منم تبریزم و یه دختر دارم. چی شد دکتر رفتین برای تعیین جنسیت؟ پیش کی رفتین؟

ماهی که باردار شدین چه روزهایی و چند بار رابطه داشتین؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنید. خانمی تو تاپیک هاتون دیدم می خواستین قبل بارداری برای جنسیت تل ...

پيش مريم نبوى رفتم يك دوره داروهارو مرتب استفاده نكرديم و ادامه هم نداديم ولى يك سال بعد اون خودم باردار شدم و پسر بود